Divnoće moje, ovog vikenda je ”ozloglašena” konj.Venere i Urana u Biku. Ozloglašena od strane onih koji su zaboravili da pehar treba napuniti, ako se iz njega misli piti. Iako je ova konj.znak ljubavne avanture, bez aspekata je od drugih planeta, što otežava realizaciju u punoći i kako bi se želelo. Te to bude sex na brzaka, je l?…Želje Venere u Biku su jake i potentne, sa perverznim, egoističnim i samovoljnim Uranom – mogu biti varnice i dobar start, ali ono što krasi aspekte je uzajamnost!
Šta fali? Fali emocija! Svaki čin koji se dogodi bez emocije ne donosi pamćenje. To vam je ono kad se momak hvali kako je bio sa njom, a ona ga se uopše ne seća! Nema pojma ko je on! Mars funkcioniše drugačije od Venere. On je sila sirove snage….još u Ovnu za koga se kaže da u njemu intelekta nema. On ide samo napred i tera po svom…ne vidi je.
Venera kad god je bez aspekata, teže joj je nego pod bilo kojom aflikacijom. – Jer ne može da se izrazi….da iznese to zadovoljstvo sa kojim plamti.
Gori svetionik a broda nema…. On je želi samo telesno, emociju za nju nema ili obrnuto. Nekom je to super, dok nekom drugom će to biti toliko bljutavo da će napustiti tu luku. Otuda se kaže da ova konj.donosi raskide. Jer ono što puni naše baterije je Emocija.
Oboje imaju jake želje, ali su toliko ne spojeni da ne mogu da ih implementiraju..
Ono što je još karakteristično za ovu konj.je Nezavisnost…i opet tu dolazimo do istog: svako tera po svome; izjašnjavaju se kao slobodni dok se ljube….Ne priznaju jedno drugo za partnere a gužvaju postelju…. :)) …..
Da bi se održala ova priča, potrebna je ozbiljna priprema. Od Urana može toliko da se varniči ( jer to je simbolika groma koji udara u livadu) – da se prosto pukne. Ukoliko ste planirali ljubavni vikend, usmerite se na simboliku Venere u Biku. Unesite dozu romantike,pustite muziku, ne preterujte sa parfemima i sl. :)) ; hranite se voćem, livadski medom, popijte vina…pre nego udjete u ljubavni čin – da bi se nekako povezali, ako želite još neki put da vidite tu osobu…

Spread the love