MARS je zvanično, po našem tropskom zodijaku – u BLIZANCIMA
Umorne su ruke od teškog rada, vreme im je da poslušaju razum – i svaki posao ubrzaju pametnim promišljenjem i rasudjivanjem.
Ovo je energija bez zastoja koja snažno baš kao i pametno – prolazi, gde do juče nije mogla. Misao ne staje; sprema se na put; sprema da grli jako, najsladje što može…. da svira po telu, kao po žicama na gitari.
Grli dovoljno jako da sigurnost se pod kožu ureže….Dodiruj dovoljno senzitivno da drhtavica raspara um, dok se penje duž kičme…Brze su misli, brzo prstići kucaju poruke..brzo se donose odluke.
Brzo se dogode svadje….još brže pomirenja gde zdravog rasudjivanja ima.
Niko nikog ne čeka. Svako ka svakom ide. Koraci su brzi i užurbani, što pre da stignu…. Obećanja su brza, te ako Saturna nema biće i kratka. Možda ima istine u onome – šta se brzo dogodi, dugo se pamti…..
Neka bude po dobrom. Možda i po zaslugama. Mars ume biti veliki zloća – upali pluća…upali vene…upali reči koje progore i najtvrdje misli. Pa ti dodje da lupiš …. nekad o sto, nekad o nečiji nos…nekog bi osudio, nekog bi uhapsio.
Ima prkosa u ovoj kombinaciji. Ima i strasti u ljubavnim …. Biće i slatkih reči koje i uspavane bude…. Biće i njega tebi – brže nego što misliš.
Više nema čekanja. Ako on nije došao k’ tebi, odi ti k’ njemu. Ljubav je dvosmerna ulica. I ulica po kojoj se nekad užurbano juri… baš kao i ovaj Mars …baš kao i ova energija koja čaš žari, čas na strast doziva.
Čuvaj se neizgovorenih reči, još više onih koje bi izgovorila samo da bi ujela. Promisli…udvarača biće, tokom ovog tranzita mladjih.
Ne štedite pokrete, mimika nek vam bude u skladu sa osećanjima. Ničeg tragičnijeg nema od lažnih objava. Mudrije bi bilo se povući. Ili ignorisati, nego raspaliti sa ”istinom”. Mada će se na nju dozivati.
Venera će za neki dan ući u kvadrat sa Uranom – za avanture dobro, za veze loše. Hoće povući ka raskidu ako se jezičak malko ne ”zauzda”. Njemu je teže, da ti prećuti…a Venera i dalje u Lavu – ona kraljica, kako da u avanturu sa njim udje?? Ima ”avantura” koje traju zanavijek…zavisi kako ćes se poneti i koliki ti je raspon krila, a da ne odletiš pre nego poslušaš svog srca ritam. Možda u njemu začuješ i njegovo…kako snažno udara i doziva te…. budi slobodna, i dalje svoja, ali nije loše ni da malko pokažeš da bi možda, nekad mogla biti i njegova….
Ovaj tranzit će munjevito ići – održite svoj ”volan” ako ste odabrali pravac kretanja.
Preuzeto sa fb stranice : Astrologija, ljubav i život
Astrolog Milena Tijanić
astromela.79@gmail.com
Spread the love