mars u lavu, do pobede!

Od 11.juna 2021. planeta akcije,Mars, se nalazi u znaku Lav; i ostaće u sunčevom znaku do 29.jula.2021. Veliki prelaz se je dogodio – iz vodenog i domaćinski nastrojenog Marsa u Raku, prešao je u vatrenog i uvek gladnog dominacije, vodjstva i totaliriteta – Lava…

Kako to može uticati na nas?

Za sve ono što do tog 11.06. nismo imali snage da se izborimo, dobili smo vetar u ledja. Ili bolje rečeno – plamen u srcu. Lav upravlja srcem, ne treba to zaboraviti. Te je ovo jedna vrlo srčana energija, uvek u nekakvom nadmetanju – u kom poraz nikako nije opcija!

Mars je muški princip u ženi, njen muškarac ali isto tako i muškarac uopšte. Te onaj dok je bio u Raku i dok je pekao rakiju družeći se sa komšijama i familijom,prčkao nešto po radionici, kako to obično biva, sad ulazi u skupocenu odeću, izvozi svoja luksuzna kola na videlo dana i kreće u osvajanje! – Čega god…u zavisnosti do prioriteta. Neko će se boriti za napredak na poslu i unapredjenje, neko za jači status u društvu, nego prosto ide u lov na žene…sa stavom ”Ja sam svoj, a ti si moja.”

Car sam gde god da podjem i osvajam neosvojivo..jer, meni je teško odoleti..mene je nemoguće odbiti.

Vladavina je moja…Ulov je moj….Igra prestola je uvek aktivna.

Ne zaustavlja se dok ne osvoji…neće nit stati, nit prestati. Ne može se nikad pomiriti sa gubitkom, jer u njegovom rečniku ”Ne” ne postoji.

Učiniće sve za vas, ne bi li vam dokazao svoje sposobnosti..Koliko samo on može, koliko je cenjen, koliko kontakata ima…ma, ne postoji ništa što vam on ne može ”Srediti”, ali samo…samo se nemoj previše odmicati..nit prkositi, nit previše svoja biti..

Jer, uceniće te…ako ”prejako” se igraš a ne povladjuješ mu i slatke reči šapućeš, il pohvale…Povućiće ručnu da bi ti još jače stavio do znanja Šta sve gubiš, gubeći njega…

Dobra je ovo energija kad je prisutna kod dobrog čoveka. Velika dela je sposoban da čini – jer na kraju krajeva, svako Veliko delo je vidljivo…a mora to Nešto biti vidljivo što On čini…ipak se zasluge moraju Nekom priznati.,..

Hrabar i odvažan, u dobrom odelu…Uvek je primećen.

Ako je pod aflikacijama, nagrade i pohvale mu uvek izmiču…

Ali, kada sija,,, ne postoje prepreke kojima on neće pronaći način da zagospodari..i osvoji.

Ono što kod ovog Marsa može biti iritantno je hvalisavost…Te koga On sve poznaje, te ko mu je sve dostupan…te Ja, pa ja…u beskonačnom Ja.

No, onom ko je kadar da učini velika dela i za druge, neka mu to njegovo Ja! Neka bude u prvom planu, neka budu sve zasluge njegove…neka bude i šef i veliki gazda…samo nek Čini, ono što istinski može i što mu je dato za Dobro….

I lepi moji,

kako će na nas ova pozicija Marsa uticati? Poželećemo i mi isto da budemo hrabriji nego inače; da se borimo za ono što nam je u srcu, srčano i u po svaku cenu!……..a sve ima cenu…u pitanju su nijanse.

Nećemo lako odustajati..želećemo da napredujemo..da budemo bolji, priznatiji, primećeniji…da više i sjajnije sijamo…da nas Vide i oni koji nas nisu primećivali….

Naš glas se mora čuti…

Naše Ja mora svako Ne savladati….

Taj ego sve dok je zdrav, dobar je….čoveka nagoni da se zauzme za sebe i za ono/one što mu je stalo…

Da  ne poklekne na prvu i povuče se, već da ide direktno ka onome što želi..istinski ….jer u Suncu je uvek istina..krunisana i sa medaljama..zlatnim u sportu. I baš vam je sve ovo kao u sportu takmičenje ko je najbolji…ko najbolje rezultate daje..ko osvaja srca u publici….ko drži štafetu…

Vreme je hrabrih momaka…hrabrih postupaka..Istakni ono što imaš najvrednije u sebi…Pronadji način – jer sada je to moguće! Sada nije važna ni familija, ni komšije – Sada je važna Pobeda.

 

Spread the love