mlad mesec

 

Kad god je Mlad Mesec, izazov nam je postavljen!

Ako već duže vreme pokušavate nešto da promenite a ne uspeva vam – sad je vreme da krenete iznova! Uticaj Mladog Meseca osetan je i 48 sati pre! Ali od danas buja prava energija – energija transformacije FINANSIJSKO POSLOVNE sfere!

Mlad Mesec uvek donosi uzbudjenje u nama. Poput prirodnog poretka u čoveku, te on oseća da nešto mora da obnovi, počisti, uloži kako bi mu na bolje krenulo! Mlad Mesec je uvek početak lunarnog ciklusa, koji predstavlja promenu i šansu da ta promena zaista bude prosperitetna!

Vreme je da razmislite o ciljevima koje ste prethodno postavili, da bi videli da li se oni i dalje uklapaju u vaše želje i uverenja. 

11. maja kad nastupa MLAD MESEC U BIKU – veoma je povoljan dan za započinjanje nečega željenog u poslovno finansijskoj sferi!

photo https://www.today.com/

Mlad Mesec u Biku govori da osećaj sigurnosti zavisi od potrebe za stabilnošću preko materijalnih dobara.  – ipak, da bi nešto novo radjalo i bujalo, potrebno je malo nešto promeniti, inovirati i pokušati biti malo fleksibilniji!

TVOJI SREĆNI UGLOVI – KLIKNI NA LINK http://astrologija-melatijanic.blogspot.com/2015/01/feng-shui-odredite-svoje-srecne-uglove.html

Horoskopski znak Bik upravlja vratom, grlom, vokalnim sposobnostima, – pa za oslobadjanje od stresa, pritiska ili grča preporučuje se lagana masaža vratnog predela i ramena, kao i rad uz muziku visoke vibracije ( Klasična muzika) ali i pevanje.

# Mlad Mesec u znaku Bik-a

Bik je znak – elementa Zemlja. Povezan je sa ”Uzemljenjem” ( koje se najbolje postiže bosim hodanjem kroz šumu) – duboko je povezan sa Majkom Prirodom. Znakovi elementa Zemlja ( Devica, Jarac i Bik) su po nekom svom osnovnom značenju mnogo više orijentisani ka fizičkom carstvu, nego duhovnom. Urodjen im je nagon ka večitom poboljšavanju svog poslovanja i umnožavanja materijalnog kapitala.

Kod znaka Bik, nije stvar samo u sticanju materijalnih dobara – jer planeta koja vlada ovim znakom je – planeta ljubavi Venera! Već da ono što se gradi i stvara ima neku svoju posebnu vrednost!

Ona vam postavlja pitanje : Šta je to što najviše vrednujete? Cenite?  Što osećate da vam nedostaje a od velikog vam je značaja – tu se potrudite da učinite jedan korak napred!

KLIKNI NA LINK  http://astrologija-melatijanic.blogspot.com/2015/01/feng-shui-zvoncici-kao-lek.html

Ove nedelje je JAKA ENERGIJA MANIFESTACIJE želja! Sredite svoj poslovni ćošak po feng šuiju, okadite dom, obrišite podove izvorskom vodom – vizualizirajte šta je to što bi vas učinilo još srećnijima nego što jeste! 

Ove nedelje se privlači Obilje – kroz materijalnu formu. Posložite dokumentaciju,novčanik, novčanice, pregledajte bankarske liste, proverite kartice,račune – uredite sve što je u vašoj moći da ova Moćna energija slobodno prostruji kroz vaš dom i poslovni prostor!

Srećno!

Spread the love