Mesec i Sunce su u konjunkciji, plus Venera i Jupiter! Ima li lepše za nove ljubavne početke!?

 

Konjunkcija Meseca i Sunca dešava se u Vodoliji! Spremite svoje dnevnike želja i olovku u ruke – DANAS SE SASTAVLJA SPISAK LJUBAVNIH ŽELJA! Bar tri cilja jasno i precizno napišite! Sa što više detalja!


Šta želite u ljubavi da vam se dogodi? Ili kakvu osobu želite da imate kraj sebe u skorijoj budućnosti? – Unesite svu svoju snagu, inspiraciju i ljubav u taj čarobni spisak – i posmatrajte kako kreću stvari da se dešavaju! U roku od mesec dana mora nešto da se novo pokrene!

Kada budete to počeli da činite, videćete da i nije to tako jednostavno. Javi se milion želja, ili nijedna – da ne znate šta to tačno želite : Ili kakvu osobu kraj sebe? Nije dovoljno napisati samo : neka bude crn, pametan, spretan…već proširite sa : Neka me njegov pogled inspiriše, izaziva u meni buru…Neka njegova pamet bude usmerena, da zna kuda ide i šta želi od života? Neka bude po prirodi lojalan, jakog karaktera i stabilan…dobro, lepo je i da bude emotivan i da ume da iznese svoje emocije…da kaže šta od vaše veze želi, očekuje, čemu se nada?,,,,,,,,, pa, i šta mu smeta? Šta bi poboljšao? itd…

17.februara biće egzaktan kvadrat Saturna i Urana – jedan izuzetno težak aspekt; tako da je bitno da se unapred ”Napunite” svom kosmičkom dobrom energijom i budete jasno usmereni ka svojim ciljevima.
Gde god da ste pošli – NE ODUSTAJTE! Ljubav je za hrabre, šapuću zvezde!
Vodolija je znak koji uvek stvari radi na svoj način; teži inovaciji, stalnom unapredjenju i uvodjenju noviteta. Ko živi u prošlosti i ne voli promene, neće mu biti lak period. Životinja na mestu na kom je jednom bila povredjena, više nikad se ne vraća a čovek ima često takvu potrebu da samog sebe sabotira,vraća se, ponavlja iako je već spašen!
Vodolija je znak koji upravlja 11 poljem zodijaka. To je polje prihoda od posla. Nije loše po feng shuiju preurediti svoj poslovni ćošak, jer Jupiter i Venera su i finansijske planete koje mogu doneti boljitak. Mala i Velika sreća u jednom!
Dobro vreme je i za udruživanje, isprobavanje nečega novog što bi moglo da se radi ili planiranje nekog privatnog posla. 11 polje prikazuje naše Namere, nadu, težnju.
ŠTO PRE PRIHVATITE DA NAM JE STIGLO NOVO VREME, to ćete se lakše i brže uklopiti. Brže ćete napredovati i ići u korak s vremenom. Na svoj način ćete okretati vetrenjače i zabavljati se kako Uvek može biti nešto drugačije, bolje i naprednije.
Venera i Mars se dodiruju preko Neptuna – maštom svojom kreirate buduću Čaroliju! Danas imate čarobni štapić u ruci svojoj! Otpustite sve boli i povrede, to je bilo ”Juče”….a danas je…DANAS.
Danas kreiramo novi svet.
Od nas sve počinje.
Od tebe mnogo zavisi.
Ovakvi se aspekti neće ponoviti…..POŽELI sebi …. (dopiši u komentaru)
Voli vas vaša AstroMela! Srećno!
Spread the love