23.08. Sunce prelazi u znak Devica

24.08. Uran kreće u retrogradni hod.

  • Venera pravi trigon sa Kironom – mogućnost za ”rehabilitaciju” partnerskih odnosa.

26.08. Merkur prelazi u znak Vaga. Značajno je za diplomatiju.

27.08. Venera kvadrira rUrana. Sunce kvadrira Marsa. 

  • Mlad Mesec u Devici

Ovakva postavka planeta ”protrešće” partnerske odnose. Moguća frustracija usled novčanih gubitaka ili isplativosti u partnerskom odnosu. Arogancija, gnev, nezadovoljstvo trenutnom situacijom. – Da li se je previše ili predugo uložilo u neki odnos koji se nije smatrao ozbiljnim?

28.08. Venera opozicija Saturn.

  • To je aspekt ”sukoba”’ interesa, bilo u ljubavnom, bilo u poslovnom odnosu. Udaljavanje, zahladjenje, osećaj da se je u odnosu ”zaglavilo”… Nijedan Saturnov aspekt ne može unaprediti Veneru. Ograničava je, postavlja pravila, provocira svojim principima – sa jedne strane traži obavezivanje, sa druge za sebe slobodu.

Vidite da sve ima svoju smislenu putanju. Znak Devica se odnosi na brigu,požrtvovanje, higijenu, zdravlje, poslovno okruženje – šta je to što unosimo u sebe: kroz želudac ali i kroz duh. 

Kako će ko urediti svoj poslovni prostor ili ljubavni? Devica voli red u svemu. Tako da tokom ovog perioda daje se mogućnost  da se stvari poredjaju devičanski – kao apotekarske bočice!

Uz Merkura u Vagi, dogovor kuću gradi; te kad se dogodi opozicija Venere i Saturna, umesto da se stvaraju čelični pragovi – uz diplomatiju i fleksibilnost, neki obostrani rad i ulaganje – moćiće da se prevazidje odnos koji je problematičan i da se uz osveženje” ide napred.

 

Spread the love