pun mesec i eklipsa
Lepi moji,
danas je pun Mesec u Strelcu, plus mesečeva eklipsa. Učiniće nas emotivno nestabilnim, a u mislima i odlukama promenljivim. Poenta današnjeg dana je da izvuče zloću iz nas na površinu. Da jasno pogledamo snagu bunta koju nosimo u sebi, kompleksa (konflikata) i sasečemo nešto davno daleko a blisko duši.Koliko god da bude težak i kompleksan dan, potrudite se da osmotrite misli koje prolaze kroz vas i osećanja koja ih prate. Kada su ovako nestabilni a snažno uticajni dani na psihu, najlakše promenimo svoj pravac kretanja. Kakav okret možemo napraviti tokom eklipsi, u nijednom drugom danu ne možemo. Jer radimo instiktivno i glasom iz duše.

Bunt koji će izbijati iz vas nek vam budu smernice da vi sami po njemu se krećete napred. Mnogo ćete lakše saseći nešto što vas je dugo kočilo ili za šta niste imali hrabrosti do sad.
Budite obazrivi u saobraćaju, na ispitima ukoliko nešto polažete ili potpisujete, i što manje se krećite na mestima koje bi mogle da vam izazovu neku alergijsku reakciju odn.omele vaše disajne puteve.
U ljubavi pratite svoje osećaje ali ne činite nikakve nagle poteze.
Mudro bi bilo zapisati i opisati u neku svešćicu sve ono što prolazi kroz vas. Jer će prava snaga konflikata u vama vam biti danas najvidljivija.
Danas se u suštini ne jede, već se pije što više tečnosti. Sem naravno ukoliko imate neku terapiju pa morate nešto pojesti. Ali izbegavajte masnu i začinjenu hranu da vam ne bi pozlilo.
Onog kog najviše pratimo, jer nam najviše muka zadaje : Gosin’ Saturn, je u retro hodu kroz znak Vodolija. U kvadratu je sa Uranom, pa još dodatno će nam ”uzde” vući unazad. On na šta bilo da stavi aspekt kvadrata, ograničava delovanje simbolike i energije te planete.
  • Ukoliko vam prima kvadrat neka planeta od ovog tranzitnog retro Saturna, znajte da od expanzije simbolike te planete nema ništa. On je sasvim izboliči, blokira i ne da da se ostvaruje. To je kao student koji bi izašao na ispit da proba na sreću da prodje, ili na kontakte, bilo kakvu protekciju – neće mu uspeti, plus može da očekuje da sve što je preskočio da nauči – dočekaće ga od velike mu važnosti.
  • Kao, recimo, kada baš ono što ste preskočili da naučite, to vam zadaju na poslu da radite. Nadjete se u ozbiljnom problemu, jer zbog toga možete otkaz dobiti..i onda sledi uzročno posledično, gubitak finansija, promena na ljubavnom planu, zdravstvenom, duhovnom itd. Jedno uvek vuče druge.
  • Posmatraj dete koje se ružno ponaša prema svojim drugarima, i videćeš u kakvom su mu konfliktu roditelji. Jednom sam čula roditelja koji se hvali kako je uspelo detetu da prevari svog drugara za nešto, automatski si mogao da zaključiš da isto taj roditelj radi to svom partneru. Vidiš svoje dete, vidiš nastavak sebe. Svoje dobro, ali i svoje loše.
Isto tako i na ma kakvom da si ispitu praviš uzrok koji će sigurno imati posledicu u nekom vremenu.
Zato se kaže ”Ono što te nije htelo danas, kad na to zaboraviš, potražiće te.”
Ili,
,, Momak koji te ne voli danas, a ti prestala disati zbog njega,- kada prodišeš i sasvim na njega zaboraviš, potražiće te.” To nikom nije utešno, ali to čini retro Saturn.
On će svojim kretanjem unazad ( u zavisnosti kroz koje polje vam ide) terati da se tu uozbiljimo i prihvatimo da ono što nismo naučili juče, danas savladamo. Ne obnavljanje gradiva, nego sagledati šta se je propustilo, pa na tome da se radi. Kao student koji je neku lekciju preskočio.
Ljubim vas, od 10 fo 16h – vitamini, flašica vode sa sobom, tableta za glavobolju, protiv mučnine…Ukoliko osetite nemire, ima dosta motivacijskih ytube kanala ili dobre muzike, ne štedite internet. 😉
Spread the love