horoskop

Horoskopski znak Škorpion zauzima sredinu jesenjeg tromesečja.On evocira prirodu u vreme svih Svetih, prirodu kada opada lišće, prirodu kada ugiba lišće, prirodu povratka haosu do preporoda za novi zivot!
Bice ovo jedan zaista Veliki period za sve Skorpije!

U trenucima osećaćete se kao glumac u sopstvenom životu, da bi već u narednom trenutku gubili tlo pod nogama i osetili kako lebdite!

Emotivna strana života će vam biti u fokusu! Ali će se pojavljivati razne situacije koje će biti za ovaj period teško rešive.

Sigurno je da ćete biti željni uzbudjenja i da ćete činiti radikalne i nagle poteze, ali ako samo za momenat budete sklopili oči,,,

osetićete kako secanja naviru.. Kako nehaju za sva uzbudjenja ovog sveta! Nikakav vam izazov neće biti važniji do onog da voljeno biće cvrsto zagrlite!

Mozda ste izgubili bitku, ali ne i rat!
Plačete li usamljeni u svoja četiri zida? – Vreme je za preokret! Vreme je za akciju! Nikom neće tako biti rasplamsane strasti kao vama u toku ovog, Vašeg perioda! Bićete u prilici da činite sve – sve sto poželite!

No, čuvajte se potrebe za kontrolom !

”Zavedi pa vladaj” , parola, ovaj put vam neće proći! Nema razloga da sumnjate u svoje moći, i da gubite samopouzdanje! Pa ono vam je najdragoceniji dar! Budite smeli, kao što ste uvek bili i borite se za one koje volite!
Tokom ovog perioda će mnoge Škorpije pokušati da poprave svoju reputaciju zavodnika. Disaćete ljubav, i sijaćete ljubav!

Uzavrele strasti donece vam pregrst ideja, kako da osvojite Neosvojivo! – pa to vam je uža specijalnost, zar ne? Ne moram ja da vas podsećam koji su vaši darovi, ni da treba da pratite svoja predosećanja…ni svoje želje!
Strast je vasa vodilja!  Neka vam bude putokaz u noćima previranja, kada Um pokušava da vas usmeri na drugu stranu……..

Vasa volja je skoncentrisana i magnetična. Sigurno je da ćete privući nenadano. No, nije vreme za škrtost! Niti cepidlačenje…Niti preispitivanje..
Šta je bilo…bilo je.
Šta će biti – sada je u Vašim rukama! Koristite sva svoja čula ne bi li nadvladali situaciju u kojoj se nalazite.
Poraz nikad nije opcija.
Za strah nikad niste čuli.

Za Ljubav mnogo puta umrli.
Vreme je za ponovno rodjenje.
Vreme je za budjenje.

Probudite sve neprijatelje svoje!Probudite sve duhove prošlosti! Zaigrajte čudestan ples zavodjenja, i vladavina je vaša!
Od neprijatelja sačinite prijatelja. Bliži su vam nego ikada. U njima otkrijte sve nemire svoje, i sva svoja stradanja.
U njima probudite ljubav….nije uvek potrebno puno snage da bi se došlo do cilja. Marsovska je sila sada u ratničkom Ovnu!

Kada sve nade budu potonule, razum će probuditi srce i okrenuti glavu na drugu stranu!
Na drugoj strani ima cudesnih bića. Mnoga čekaju da budu pronadjena, da budu otkrivena.
Bićete željeni.
O,tako mnogo zeljeni, s’toga, ne gubite bitke u noćnim svetlima. Pogledajte u oči besmrtnoj – onoj koja vas je kao sena pratila…kroz sva vremena..i sve vekove.
Mnogo je blizu…sklopite oči, upalite svećicu mira…i spoznaćete je.

Spread the love