vaga horoskop

Lepota je u oku posmatrača, razmišlja, dok maže sjaj na usne i gleda se u ogledalo. Šarmantna, senzualna, večno zaljubljena u ljubav. Fantastičnog stila, gracie, da je do nje -ahh, kako bi ovaj svet obukla u lepotu! Nijedan ćošak ne bi bio siv, nijedan čovek sam. Svako zaslužuje da voli i voljen bude, i da ima bar jednu skupocenu haljinu…dobro, možda nekoliko..vrednog nakita, kvalitetnog laka za nokte, cipela..

Kako misliš hodati kroz život u ružnim cipelama? Ne, pogled čoveka ide od cipela pa na gore! Moraš nositi lepu i kvalitetnu obuću, i odeću. I hodati ponosno kao da u kosi imaš milion dolara! Ako te ne primete, pa kao da ne postojiš! A dok hodaš, mala, budi slobodna i ponesi hod kukovima!

Lepa sam. Uvek. Nikad ne sumnjam u svoj izbor; mada mogu biti neodlučna. – Da li da kupim italijanske ili francuske cipele? Ma, kakve veze ima – kupiću oba para! Jednom se živi!

Da li je vernost stvar prirode ili odluke? Vernost je možda pre stvar ljubavi. Ako ljubavi nema, čemu vernost? Ne možeš živeti u odnosu u kom nema slatkih reči, mekih poljubaca..dodira u prolazu..Život bez ljubavi, je promašen život.

Umem biti teška kad mi se dovoljno pažnje ne poklanja. Jer ja je zaslužujem. Koliko sam u sebe uložila, zaslužila sam da se ceo svet oko mene okreće!

 

Umem ja i slatkorečiva biti. O, itekako! Bez mnogo truda osmeh dajem, ruku pružam. Ali da ću ti zapaziti sve nedostatke, to hoću. Šta da ti radim kad si nepažljiv! Moraš biti savršen, ako želiš kraj mene hodati! Primećen i lep. Malko važan, ali ne više od mene. Ja sam najvažnija. Što pre shvatiš, manje su šanse da ti zagorčam život. A zagorčaću ti ga ako me činiš nesrećnom! ..iako te volim…mnogo volim, al ipak malo više sebe.

Karmin koji se ne skida ni tokom poljubaca. Sjajna stvar! Moram ga imati! I estetska hirurgija napreduje. Što bi trpela nešto što mi smeta? Ako se sebi ne svidjam, a kome ću? Mi smo nosioci lepote. Borci protiv ružnoće, u svakom smislu.Mi, Vage! Da nema nas, hodali bi životom neugledni, nespremni za novi dan.Za radost koraka u novim cipelama..divnim, mekanim…

Ako sebi ne umeš da ugodiš, gricneš samo kockicu čokolade..posle koje ćeš da se kaješ noćima…ali ćeš ipak za trenutak uživati. Pa vredi….ili ne?Izgleda da sam puna dilema. Nema veze, kupila sam karmin koji se ne skida.

Spread the love