Venera, planeta ljubavi i privlačnosti je u ”fixnoj zemlji”, Biku. Prikazuje šta privlačimo i volimo u stvari. Koju igru igraš u ljubavi – prikazuje nam Venera sa svojim aspektima. Isto tako kroz nju vidimo i šta dobijamo povratno. Kod osoba sa Venerom u Biku šta bi  prvo uočili nego – duboke i tamne oči. Strastvene i sexy. Dobar glas sa kojim kada zapevaju,mnoge ptice posrame. Hedonisti i svi oni koji umeju voditi ljubav u pravom smislu te reči i živeti život u svojoj punoći.
Venera u Vagi govori o estetici, u Biku – o čulnosti.

PA ŠTA ĆE DONETI NAMA?

Ne brini o zidovima koje si planirao izgraditi, vreme im nije. Ne brini o poslu, ni plati, ni gradskoj priči – sada nebitne su. Jer, vreme je da osetiš sopstveno breme koje nosiš….i sa kojim bi mogao da se ponosiš.
Duh duševnima, telo – omiljenima, kojima prsti su vešti,,Čija emocija podiže, dok po vratu kroji dane za sećanja…

Ne ljubi ako emociju na usne spustio nisi. Ne izuvaj cipele, ako u stopalima eros ne osećaš…ples počinje slučajnim dodirima i otkrivenim ramenima. Uvojke umrsi, usne nek sjaje. U oku tvom svet nek se ogleda ..i svako u oko da te pogleda. Gledaj sa emocijama, zanos pusti kao izazov. Pesmu pevuši, seme zasadi, žedne napoji, gladi se ne boji. Pusti da prožima te taj zvuk koji kroz nevreme probija se.

Ušli smo u period u kom će primarnu ulogu imati umeće zavodjenja, umeće vodjenja ljubavi. Sve što ne bude u sebi nosilo komponentu emocionalnog erosa, otpašće. Venera u Biku sama po sebi stvara materijalno obilje, jer je vredna, snažna i uporna. Pomalo i tvrdoglava. Ali ono što je ključno : energija sa kojom zračimo će biti od velikog značaja.

Neko može biti lep, ali samo to. Ili bogat, ali, opet, samo to. Pametan, ali samo to. Medjutim, onaj koji je Čulan – je sve to. Pokazivanjem želje, podiže i upućuje na značaj onog nečeg što vibrira iz nas. Vijugano kretanje i njihanje kukovima, zavodnički ples, istaknute oči, jači parfemi – to je ono sa čime će se vibrirati tokom ovog tranzita. Ne libite se da pokažete svoju senzualnost. A ako je ne osećate, vreme je da je oktivirate ili probudite u sebi. Zavodimo onda kada se osećamo zanosno. Plešimo kao da zavodimo sami sebe; jer osvajati nekog i jeste osvajanje svog ogledala. U drugima uvek vidimo ono što posedujemo u sebi.

Došlo je vreme da bosi zaplešemo i osetimo topli povetarac u kosi. <3

 

https://www.facebook.com/AstroMela

Spread the love