horoskop

Danas i sutra vodiće nas Mesec u znaku Ovna. Ovo je ratnička i snažna energija koja uvek ide napred, tako da danas i sutra je poželjno pratiti svoje instikte.

Ovan je vatreni znak, poznat po svojoj energičnosti, hrabrosti i impulsivnosti a kada se Mesec nadje u tom znaku, ti atributi se prenose na sve nas. 

Tokom dana moguća je pojačana potreba za nezavisnim delovanjem odn.samostalnim odlučivanjem. Osećaji će nas voditi bez dvoumljenja – šta, kad i kako trebamo nešto uraditi. Zarad ostvarenja neke unutrašnje emocionalne potrebe, bićemo spremni da preuzmemo inicijativu u ma kom poslu; jer taj unutranji strastveni poriv znaka Ovan će nas voditi da rušimo granice koje su nam spolja nametnute a osećamo da nisu svrsishodne.

Postoji mogućnost da se odredjena situacija oseti kao izazov a samim tim probudi želju za akcijom u nama. Mars, kao vladar znaka Ovan, na samom je kraju znaka Lav a s’obzirom da je u blizini aspekta sa Venerom – moguće je da se ovaj izazov odnosi i na ljubavni život. – Da osetimo da je potrebno nešto odmah preduzeti kako bi se promenilo ono što nam se ne dopada na ljubavnoj relaciji.

Ipak – Oprez! Nestrpljenje i impulsivnost (što je karakteristično za Ovna) nikada ne donesu pozitivan ishod, već naprotiv – nervozu a moguće je i svadju. Nakon svadje glavobolju a postoji opasnost i od zubobolje.

Mesec u Ovnu pojačava u nama želju za liderstvom i dominacijom. – Danas i sutra ćemo želeti da se za sve mi prvo pitamo, a ostali nek nas slede. Osećaj da za nešto imamo snage da ”isteramo na svoje” je često dobar osećaj, jer verujemo svojim instiktima; ali pošto je ovo tranzit, mudrost će biti u zadržavanju sebe na ishitrenim akcijama. Tako da, šta god bi učinili, izbrojite do 100 pa učinite.

Ukoliko se radi o nekom konkretnom fizičkom radu, samo napred – Mesec u Ovnu je odlična energija fizičke snage i najbolje ju je koristiti kada trebamo da pokrenemo nešto ili sklonimo šta nam smeta.

Srećno!

 

Spread the love