venera u lavu

Venera još uvek prolazi kroz znak Lava, unoseći nam dramatičnost i strast u ljubavnim odnosima.

Samopouzdanje je ključ privlačnosti u narednim danima a otvoreno pokazivanje emocija biće nasušna potreba. 

Momenat je za stavljanje sebe i svoje emocije u centar pažnje. Koja je to emocija koja uporno tinja u vama i čeka da je razgorite?

Kao da svemir čeka da otvoreno i direktno kažete šta vam sve leži na duši? – Stižu nam vreli dani a i noći. Bićemo svi skloniji romantičnim izjavama nego inače,  i uživaćemo u ljubavnim gestovima i darivanju,

Tokom naredne nadelje umetnički potencijal i nadahnuće biće na maksimumu što će doneti i potrebu za ulepšavanjem, kupovinom nove odeće, nakita i nešto luksuznijih stvari.

Pravo je vreme da obnovite svoju garderobu ili da unesete neki skuplji komad nameštaja, recimo, u svoj prostor. Sve svetlucavo i zlatno doneće jaku energiju koja otvara vrata novim finansijskim mogućnostima.

Ličnu energiju oslobadjaće ples, muzika ili neke kreativne aktivnosti. Osećaćete se inspirisano i ispunjeno kada možete izraziti svoju individualnost i kreativnost na javan način. Počinju karnevali – što je poziv upravo Venere u Lavu, da zablistate na podijumu!

Venera u Lavu uvek ima potrebu da joj se dive i da je priznaju. To očekuje i od partnera. Ako u ovom periodu u vama ne tinja strast kao tačka privlačnosti, teško će vam biti na planu ljubavi, jer ona još uvek prima kvadrat od Urana koji trese tron ljubavnoj lojalnosti.

U narednim danima blistaće svi oni koji umeju otvoreno, javno i direktno da iskazuju ljubav voljenim osobama. Sve što se je skrivalo, biće ugašeno ili sklonjeno na ”čekanje”.

Preferiraće se osobe koje umeju da iskažu divljenje, da daju komplimente, da pohvale, pokažu emociju – a ukoliko to ne umete, – sve se uči, te je vreme i vi to da naučite!

AstroMela

 

Spread the love