Dobar dan, lepi moji.
Mesec je danas u Škorpiji i ima opozit sa Uranom. Oprez u saobraćaju! Škorpija ”upravlja” i milicijom, inspekcijom, kontrolama. Budite obazrivi zbog sebe prvenstveno, a svako nek radi svoj posao.
Ovaj aspekt nam daje ubrzanje u odlukama. Prodrma nas da brže reagujemo i delujemo. I Saturn je uključen u aspekt, pa na trenutak može da donese brigu ili strah oko nečega.
Na psihološkom nivou, sve ovo će da nas ”protrese” kako bi se malo više kontrolisali i umirili. Malo se više uozbiljili i poveli računa o bitnim stvarima. Ukazuje nam u ”letu” na greške – ili neko u momentu kad nešto grešimo nas upozori, te odmah ispravimo i idemo dalje. Ne ”misle” planete nikom nešto loše, nego daju smernice. Kraj je meseca a Škorpija upravlja i porezima, kaznama, taksama – te lepo upozore, ako imaš neki dug, plati i reši se toga. Jer sledeći put kad se aspekt bude pojavio, više neće biti upozorenje, već duplirana kazna, ili račun, možda kvar ili sukob.
Na planu ljubavi, možda nešto budete iznenadjeni ili otkrijete neku tajnu, ili vas ”pogodi” mračna crta partnera. A svi je imamo. Malo fleksibilnosti spase stvar. Tolerancija nije u simbolici Škorpije, odmah bi napala – ali s’obzirom da idu dani kada će Saturn ”napasti” Veneru, ako želite da održite neki odnos, ne mešajte se u ono što vas se ne tiče.
Uspešan dan vam želim, i samo polako. Do odgovora za kojima se traga uvek se dodje, ali prirodnim tokom,nameste to planete. Sve što se isforsira u simbolici je kvadrata, naravno ima tendenciju da pukne – jer je to pritisak. Uvek podjite od sebe, ono što ne želim sebi, pa ne želim ni drugome.
Vaša #astromela
Spread the love