Dobar dan 🍀

DANAS SMO…….brzi, užurbani, prodorni, po malo nervozni. Snaga nam od nekud izvire, domaće rečeno ”Mogli bi volu rep da iščupamo!” 🙂 Mogli bi biti vrlo svadjalački nastrojeni, ukoliko se ne bi bavili pitanjima o kojima već neko vreme razmišljamo; pa nikako da ih uradimo, il nešto završimo…

Danas svaka povreda pravi šav, rez, ožiljak. Teško onom ko mora kod zubara; još teže onom ko preti, ucenjuje ili napada – biće mu ozbiljno zamereno. Danas ne čekamo nikog. Vreme je da se zauzmemo za sebe. Imaćemo dovoljno energije da uklonimo prepreke i dodjemo do ma kakvog cilja.

Nije dobar dan za pregovore ili razgovor za posao.Jedino ako se dovoljno ispešači pa se potroši energija nervoze.

Na planu LJubavi – koliko god da se gura napred, u mestu se stoji. Pa se priseti još svačega što u celoj priči nije dobro. Što ne zvuči dobro, ili što nam pravi da se osećamo ”Oštećenom stranom”. Blago je svakom muškarcu koji i u kriznom momentu ume da se zaustavi i udeli kompliment. Da ponudu koja ”razoruža” suprotnu stranu. Predloži izlet, ili kakvu zabavu. Takav neće biti napadnut, već voljen. Jer, devojka je danas kao zamrznuta slika – il će te napasti, il će te poljubiti, u sekundi.

Iako smo sa suncem u razdoblju Jarca, zbog konj.Jupitera i Saturna, sve će naginjati ”vodolijanskom”; sve će tražiti novitet, korak napred, promenu, inovacije, kreativnost. I na ljubavnom planu sve će manje biti kompromisa i tolerancije. Uspeh će imati oni koji Umeju drugom da ugode. Da se za drugog založe, te udružuju i skupa čaroliju stvaraju.

Klonite se kritike, zapažajte kvalitet. Hvalite ono što smatrate da ima potencijal. Bodrite kreativne ideje. Pamte se uvek oni kraj kojih smo se lepo osećali. Koji su umeli da učine da se kraj njih lepo i dobro osećamo. To je taj pravac.

Problem vodolijanske individualizacije može nastati ako sve više ljudi bude uvidelo da može samo; da čoveku i nije potrebno drugo biće, da bi ga činilo kompletnim, ili zadovoljnim. Biće previše samih ljudi, ali ne i usamljenih. Na poslovnom planu to može biti dobro, na ljubavnom, nikako. Niko nikog više neće da čeka, nit mašta, mesecima flertuje il’sl. Gubiće se prekopotrebna igra Marsa i Venere. Jer ako Ti sebe staviš ispred Nas, gde smo onda Mi? Ne postojimo. Vodolijansko vreme je vreme oslobodjenja sexualnosti, naročito kod žena. Žena će činiti apsolutno sve isto što je do sad i muškarac, jer će biti nezavisna. A nezavisna žena je opasnija od dva muškarca skupa. A zašto sve to? Kod muških je odavno Reč iščezla. Reč blaga, utešna, ohrabrujuća, nežna i puna ljubavi. Pre će napadati, vredjati, nego prosto izustiti ”Što ti je danas lepa frizura!”….. Karakter je ispred svega. Obećanje je ispred svega. Partner/ka je ispred svih ostalih. Poštovanje tudjeg vremena biće nužno, inače ispadaš iz igre.

Koliko budeš umeo/la ići u korak sa brzo dolazećom Promenom, toliko ćeš uspeha imati. Odpadaće sve što je od laži, što zavlači, što se predomišlja; jer svi idemo napred. Jednom ne ispoštuj dogovor, drugi put ga više nećeš imati. Stvari biće mnogo jasnije i mnogo bolje za sve oni koji znaju Šta žele.

 

Spread the love