7 polje = partner, drugi ljudi..iliti kad gledamo od podznaka ka 7p. mi se bavimo Drugim ljudima ili tom jednom osobom koja nas ”muči”.
Jedna mlada devojka mi je postavila pitanje na koje sam možda malo nekorektna bila gledajući iz moje perspektive nekoga ko je prešao 40 tu, ali šta bi vi rekli na pitanje ”Šta da radi? – Partneru se javlja bivša partnerka odn.devojka?”

Moj odgovor je bio : Pusti ih da se ”poubijaju” do kraja…………
Moje iskustvo kaže da se ne petljaš u bitke koje nisu tvoje, jer možeš ti kao treća strana ostati polupanog nosa nizašta.
Znate ono : dvoje se uvek udružuju protiv trećeg iliti. paru koji ne funkcioniše baš najbolje potrebna je neka treća osoba protiv koje bi zaratovali i tako se ponovo zbližili. ( 7polje je i polje otvorenih neprijatelja)
Prema tome, birajte bolje bitku u koju bi da se umešate.
Inače,za Mesec u Vagi, obično kažem da je ”Parlamentaran”, ili kao,, Jaoj, što si ti fin kad dopuštaš da te neko drži na ”hladno” i predješ preko toga kao da ništa nije….Neko te ignoriše a ti ćeš sve ”progutati” samo da ostanete zajedno……hmmm, hoćeš li?

Mesec u Vagi zaista ne voli konflikte.

Gde god može praviće ravnotežu, mir, malo bolji odnos nego što je.
Mesec predstavlja mnoštvo nečega. Mesec može biti narod ili stan. Ako je nešto u Vagi, to želi Lepotu..Komfor, malo bolje nego što ostali imaju…ili ako je 7p. – nešto što se može prikazati javnosti kao dobar standard, ili ono što je ”Poželjno”…..
Kada je Mesec u Vagi, želimo nešto da pomirimo…da dovedemo do lepog, udobno i vrednog.
Tako da, ako se i vi nalazite u onom pitanju gore što je postavila devojka, šta je to što možete uraditi : Pa, učinite sebe još lepšom, poželjnijom, i aktivirajte 7p.tako što će te se tako skockani i lepi prošetati trgom…

Mesec u Vagi daje eleganciju i stil.

I uvek teži da sve to kvalitetno u sebi i dalje poboljšava. I to vrednuje kod drugih. Voli ono što ima visoku vrednost, visoku cenu. ”Fina sam, ali ti mi ne možeš prići jer sam skupa za tebe…” Možda zvuči grubo, je l? …..Ali može se od ove pozicije Meseca dosta dobrih stvari naučiti. A život je neprestano učenje…Ko ne uči, ostane zaglavljen u srednjoj školi i ne promeni se. Kakav je bio onda, takav je i danas…da ne poveruješ..ali ima takvih ljudi. Žele da budu uvek isti i uvek prihvaćeni ”Takvi kakvi jesu”. Vi ste se u medjuvremenu ubijali od učenja, sredjivanja sebe, borbe, padanja i ustajanja, nespavanja…neprekidnog rada na sebi…a on/ona ima smelosti da traži od vas da prihvatite njegovu personu kakva jeste…E, tu ima značaj Mesec u Vagi – gde je vaša vrednost ili u čemu je ? ( Venera, već smo govorili o tome) – Pogledajte svoju Veneru i ugledajte šta je to što vama daje Vrednost i što posedujete u sebi.
Ako bi nešto drugačije ili nekog drugačijeg, onda će biti potrebno da se ubacite u simboliku njegove Venere. Ako ste Venera u Raku, kako ćete se uklopiti u njegovu Veneru u Ovnu?…Pomislite još u 8p.?…pa i da je u 5p. zar ste u ringu? Da bi zadržali takvu osobu, pa udjite u taj ring, ispunite simboliku i vaša je. Itd….
Ali, ako bi danas da se osećate dobro, ispunite simboliku Meseca u Vagi, Venera je u Blizancima – a to je ljubazna komunikacija (najbukvalnije moguće) Osvajanje finim nastupom, dobrim držanjem, lepom odećom, stilom..Izazovite divljenje..privucite pažnju..podarite nekom osmeh, lepu reč, gest, ili pružite ruku pomirenja…no, naravno sa stavom : Sada sam ti oprostio, ali došao si do mog praga tolerancije…jer kad taj Mesec bude napravio kvadrat na Marsa, neće je više biti…
Izvinjavam se ako sam odužila, ali tema je široka…nastavićemo je…
Ljubim vas i želim lep dan …. uvek uz osmeh 🙂 , ❤
Spread the love