horoskop mesečni

 

Od aprila su uvek velika očekivanja, a pogotovo sada dok je Venera – planeta ljubavi u vatrenom znaku Ovan. Uzbudjenjima nikad kraj, ali i sve je ubrzano i bez neke snažnije podloge i oslonca. Deluje kao da je sve na dohvat ruke, a opet nikako da se uhvati. Sunce u znaku Ovna će nam ipak dati dovoljno snage i borbene veštine da idemo napred ma kakve da su nam prepreke pod nogama.

Od planetarnih promena po zapadnom zodijaku, u aprilu idu nam :

  • Merkur prelazi u znak Ovan
  • Venera prelazi u znak Bik
  • Merkur će imati sextil sa Plutonom
  • Venera će imati sextil sa Marsom
  • Sunce će preći u znak Bik

Pročitaj svoj MESEČNI HOROSKOP 

 

Dragi Ovnovi,

planeta ljubavi još uvek boravi u vašem znaku te daje vam dobar balans u stvarima koje volite i veliki potsticaj na poslovnom planu. Ali što se samog novca tiče, biće potrebno još neko vreme da se strpite i koliko je moguće racionalno pristupate troškovima. Moguće su poslovne promene, ili želja da se vratite nekom starom poslu. Sunce u vašem znaku daje vam tokom celog meseca entuzijazam i vedrinu, pa šta god da naidje, neće pomračiti vaš optimizam. Imaćete potrebu stalno da budete u pokretu, i nerviraće vas sve što pokuša da vas sputa. Rado ćete sklapati nova poznanstva a i vaše govorne veštine doćiće do izražaja. Moguća je želja za odlaskom u inostranstvo ili neka nova poslovna ponuda. Lepe saradnje mogu biti upravo sa osobama koje posluju po inostranstvu. 

Na planu ljubavi promene kakvim se niste nadali! – Biće potrebno malo veče angažovanje, naročito u drugoj polovini meseca. Ali uživaćete u osvajanju i novitetima koji će doći. Nova osoba u vašem životu rešiće vas starih dilema.

Tokom druge polovine meseca zauzećete nešto ležerniji stav prema situaciji u kojoj ste i više ćete uživati. 

Pokušajte da izmirite neke konflikte unutar familije.

 

Dragi Bikovi, 

u nekom momentu vam je delovalo kao da će sve krenuti sa lakoćom – ali, problemi kao da su krenuli da se nižu! Stiže vas sve što ste odlagali, ali i vreme je da postavite sve na svoje mesto. Biće poteškoća i oko finansija, mada mnogo više osećaja neizvesnosti nego što će biti realno teško. Od druge polovine meseca vladarka vašeg znaka je u Vašem znaku – i obasjaće vas napretkom i dobrom energijom! 

Zapostavili ste ljubavni život? Vreme je da se ozbiljno zamislite kuda ste krenuli? Moguće je da već duže vreme maštate o nekoj ljubavnoj čaroliji, ali kao da su vas poslovne stvari sputavale da krenete u realizaciju.
ide vreme da uvedete novitete u svoj život romanse! 

Neka stara ljubav delovaće primamljivo, ali nova je mnogo sladja! Naćićete se u nekom momentu na raskrsnici, da’l u prošlost ili budućnost? – Za velike odluke sačeka se novo jutro.

Tajna ljubav vas očekuje i čeka da je javno pokažete.

Konfuzne stvari su moguće sa prijateljima i saradnicima. Ne očekujte puno od drugih, neće biti mnogo napretka. Zauzmite se za sebe i osobe koje volite – tu vam je sreća i uspeh!

 

Dragi Blizanci, 

vladar vašeg znaka dugo je boravio u znaku Ribe i doneo vam svakakve probleme i zaplete u životu! U nekom momentu vam se je možda činilo, kao da živite na nekoj drugoj planeti! Šta god da ste pokušavali, kao da je tonulo iako ste se na sve načine trudili da preusmeravate stvari na svetlu stranu ulice!

Merkur, planeta koja vlada vašim znakom, na vašu radost ulazi u vatrenog Ovna. Nije ni to najsjajnije za vas, ali bar će vam dati borbenost i rečitost za stvari za koje je potrebno da se izborite. Naročito će vam promeniti fokus sa poslovne strane, na stranu druženja i želje za promenom. Idu vam mnogo bolje saradnje i lakše stanje stvari sa novcem. Malo ćete predahnuti i uspevaće vam da ispunite svoje planove.

Planeta rata boravi u vašem znaku i ”tera” vas da idete na ”sve ili ništa!”…….ali pošto ona ima aflikacije od Neptuna, čuvajte se sopstvenih zabluda i klonite se pokušaja da nešto prikažete neistinito. Odn. čuvajte se ishitrenih poteza i neproverenih prijatelja, naročito stečenih preko posla.

Na planu ljubavi, preko prijatelja vam se smeši sreća! Već duže poznanstvo može rezultirati pravom ljubavnom romansom! Možda će neko vreme biti pod velom tajne. U vama goreće želja da mnoge stvari promenite u svom životu i uspeće vam ukoliko uspete da se pravilno usmerite i ne rasipate energiju na stvari koje su odavno izgubile kontrolu.

 

KLIKNI NA ”MORE” … (pročitaj dalje horoskop za ostale znake zodijaka!)

 

Dragi Rakovi, 

Velike želje pokreću velike planove! Tokom ovog meseca uspevaće vam da realizujete neke svoje važne stvari! Optimizam će vas krasiti, a porast dobre energije  voditi do novih otkrića i mogućnosti, bilo za poboljšanje postojećeg posla, bilo za novi dugo obećavani posao.

Pravo je vreme da uložite svoju energiju u stvari o kojima ste do sad maštali!

Vrata inostranstva i poslovi sa inostranstvom su tokom ovog meseca itekako mogući! Ono što vam može biti zamka ovog meseca – su nesuglasice sa sopstvenim um-om! Kao da ste u nekom momentu izgubili poverenje u sebe! Ali koliko god se raspravljali sami sa sobom, planete vam idu u susret i poboljšavaju stvari.

Na planu ljubavi, posao bi mogao umešati prste! Koliko god da budete posvećeni svojim ciljevima – neko će se svojski potruditi da vam skrene misli! Moguće je i mešanje prošlosti u sadašnjost! – Dobra struja ljubavi ide ka vama – otvorite vrata širom!

Tokom ovog meseca, možete rešiti i nešto oko stambenog pitanja, ali i otplatiti neka dugovanja. Potrudite se da ”počistite” sve što vam remeti mir, te – biće ovo dobar, uspešan mesec za vas!

 

Dragi Lavovi, 

ovaj mesec je dobar mesec za vas. Imaćete dovoljno snage i elana za ma kakvo ostvarenje planova. I finansijska strana ide u poboljšanje. Moguće je da ćete se čuditi sebi, gde vam je sve u proteklom periodu otišao novac – ali sada ćete ga već mnogo bolje ulagati. 

Moguća je pojava nostalgije za nekim starim, boljim vremenima. Isto tako se može dogoditi da vam naprsno  nedostaju ljudi iz prošlosti, pa tako i neka stara ljubav. Imaćete dovoljno borbenosti u sebi da pokrećete i druge ljude na akciju! Organizacija biće vam odlična, zdravlje sve bolje.

Želja za ljubavlju sve veća.

Ukoliko ste već u nekom ljubavnom odnosu, pokušajte svoje erupcije strasti da nekako isbalansirate kako ne bi ušli u konflikte. U nekim momentima vam može delovati da se suprotna strana ne trudi dovoljno – ali pokušajte da budete realni i što realnije da sagledate situaciju! Da ne prenaglite slučajno pa na neko vreme da ostanete sami.

No, ukoliko ste sami, nećete biti  dugo. Osvajačke sposobnosti su vam na vrhuncu. Doći ćete sa lakoćom do svakog koga želite!

  • Pitanje je samo Šta vas sve umara u vašem ljubavnom životu? Šta je došlo do kraja? U čemu više ne uživate kao ranije?
  • – Posvetite malo vremena sastavljanju spiska želja – da se ne dogodi da dobijete svačega, samo ne ono što očekujete!
  • Srećno!

 

Drage Device, 

ako je nekog zamorio Merkur u Ribama, to je vas! Oduzeo vam je vašu sposobnost za analizu stvari po kojoj ste poznati, okrenuvši vas ka retrospekciji i raščlanjivanju sebe u svim pravcima! Konačno je došlo vreme da budete produktivniji i krenete napred! Dobar vam poslovni period ide, angažujte se punom snagom – mogući su veliki preokreti!

Strasti i ljubavni život će vam i dalje muku zadavati. Previše svega a ničeg konkretnog. Ipak, menja se od sredine meseca situacija i vrlo je moguće da ćete napraviti presek i uči u ljubavnu vezu!

Device koje su već u ljubavnim vodama, doživeće pravi ljubavni vatromet! – Sad je vreme da ostvarite svoj ljubavni ideal!

Device koje važe za stidljive – tokom ovog meseca će biti najmanje stidljive od svih! U nekom momentu moguć vam je porast popularnosti i više ljubavnih ponuda! Svojom neobičnom harizmom i veštinom govora sa lakoćom ćete osvajati novu publiku – i nove ljubavne mogućnosti!

Ipak, ne zaboravite na sebe i svoj Put. Vaši planovi nek vam ostanu u Vašem Prvom planu. Ne dozvolite da vam strasti pomute do kraja zdrav razum. Sve je lepo dok varniči i puno obećava – ali ne u po cenu odstupanja od vaših pravila. I uživajte….malo više nego što je za vas uobičajeno. Dobar je ovaj mesec; doneće vam novu snagu.

 

KLIKNI NA ”MORE” DA PROČITAŠ NASTAVAK HOROSKOPA

Drage Vage, 

Bilo bi lepo kad bi moglo nešto jednostavnije – ali ne, stvari kreću tek u komplikaciju! Moraćete da se malo više angažujete i ubrzate ukoliko želite da stvari dovedete u neki red. Pritisak može u nekom momentu  delovati neizdrživ, ali ako vi ne umete da uravnotežite stvari  – a ko će umeti? 

Od sredine meseca, stvari će vam se normalizovati – ali do tad, spremite se na buru i neobične okrete! Ipak, raspoloženje vam često može biti euforično, da i bliske osobe počnete da iznenadjujete! U sebi imate puno ideja, ali kao da vam je falilo samopouzdanja da krenete u realizaciju!

Vladarka vašeg znaka je u vatrenom Ovnu – nemate izbora nego da krenete napred! U celokupnom ”napred”, zadivićete sebe koliko u stvari vredite u odnosu na druge.

Moguće je kraće putovanje ili poziv za neki put. Misli će vam često biti filozofske i netipične za vas. Imaćete velike ideje i dobrog elana za realizaciju. Nerviraće vas osobe koje nemaju velike težnje i jaku motivaciju za poboljšanjem svog života.

Pozitivizam će vas krasiti, i lepota u duhu. Te na ljubavnom planu očekujte nove mogućnosti i neobična udvaranja. Ići će sve burno i brzo, da bi potom dostiglo pravo uživanje, opuštanje i zadovoljstvo.

Ovaj mesec vam je dobar za pomirenja i poboljšanje svog imidža u javnosti. Klonite se pravdanja i obrazlaganja svojih postupaka. Imate pravo da menjate stvari i činite onako kako vam se dopada. Prema drugoj strani bićete darežljivi, ali isto tako budite i prema sebi. Dobar vam je priod za treninge i poboljšanje psihofizičkog zdravlja.

 

Drage Škorpije, 

prva polovina meseca vama može biti emocionalno naporna i veoma radna, ali na kraju, bićete zadovoljni kako sve ide. Posao će se umnožavati, novca biće dovoljno ali vaš pogled će se okrenuti ka zadovoljstvima van posla. Kao da u nekom momentu će vam biti svega dosta, iako vam je produktivan mesec. Jurićete na mnogo strana, a maštariti da ste stalno na jednoj. 

Strasti će vam biti sve snažnije, usamljenost sve jača. Naročito ukoliko previše boravite u zatvorenom prostoru. Često ćete sanjariti o nekom putovanju ili nekoj novoj neobičnoj ljubavnoj priči. Ali vama se Venera smeši baš preko posla – a gde je ona, tu kreću i ljubavna dešavanja; tako da je moguće da ćete u jeku posla ”naleteti” na osobu za ljubav kakvu priželjkujete.

Ipak, konflikti na polju zajedništva, braka i ostvarenja nekih zajedničkih ciljeva su itekako mogući. Pokušajte neke stare obrasce da iskorenite iz novih odnosa. Ne unosite stare nemire u nove ljubavne poduhvate. Osoba koja vam u susret ide je strastvenija nego što  možete i očekivati, te i neće vam tolerisati nagle emotivne oscilacije i prekide.

Nije potrebno da prihvatate nešto što vam ne odgovara, ili vam ne ”zvuči” uverljivo – ali jeste da ne reagujete na brzinu i da donesete pogrešan sud. Kajaćete se kasnije. Prema tome, za strast dajte strast, ali i postojanu emociju.
No, koja to Škorpija pa voli savetovanje? 🙂 …još naročito od Device koja previše analizira i razmišlja, a ”premalo” oseća….

Ipak, budite u pripravnosti – da krenete najboljim mogućim startom na teren kakav ne možete ni zamisliti! Sa lakoćom ćete zavoditi, ali se ovaj put – možete i sami opasno zaljubiti.

U zadnjoj nedelji aprila obratite pažnju na porodične odnose. Tad su mogući problemi i nesuglasice na ljubavnom planu. Pokušajte da se razjasnite sa sobom u kom pravcu tačno želite da nastavite.

Srećno!

 

Dragi Strelci, 

Na samom početku meseca osetićete topli vetar kako vas gura napred  vraćajući entuzijazam i dobru energiju! Želja za novim poslovnim poduhvatima, saznanjima, učenjima – svemu Novom- iz dana u dan će da raste u vama. Mnogo ste u prethodnom periodu naučili, te je sad vreme malo i da podelite svoja saznanja a usput ćete steći nova. Moguće je unovčavanje dobrih ideja, saveta ili pak odlazak na neki koristan, kraći put. 

Ovo je mesec u kom ćete moći da iskoristite svoja znanja i veštine. Moguće je i obnavljanje nekog starog posla ili povratak ukoliko se želi. Odnosi sa javnošću mogu vam biti od velikog značaja u narednom periodu. Obratite pažnju na svoj imidž i izbegavajte dvosmislene dogovore.

Ljubav vam tokom ovog meseca sama otvara vrata – prihvatite bez mnogo filozofije! Može biti to prava stvar, ali neće da čeka predugo. Tako da je dobro da svoja znanja i veštine malo ostavite po strani kada ljubavna bura krene! Vreme vam je i za flert i zabavljanje, a ne samo za beskonačan niz poslovnih misli i planova!

Slobodni Strelci će se svojski truditi da zarže svoju slobodu..pa ne znam, baš koliko će vam to poći za rukom. Ovo je period za poboljšanje erosa i ljubavnog života – a on neće čekati, kad je već krenuo!

Vladar vašeg znaka još uvek je u Vodoliji – znaku genija, noviteta, luckastih stvari i samog Kosmosa. Obogatiće vas novim iskustvima, vedrinom i dobrim zdravljem. Ali zapamtite da je sreća dobra samo kada se daje – a vi ste naša vedra strana zodijaka!

Kreativna energija vam se nalazi u polju doma, ali pravi okreti situacija se mogu dešavati baš kada ste krenuli sasvim ”slučajno” u obilazak komšiluka.

Srećno!

KLIKNI NA ”MORE” DA PROČITAŠ NASTAVAK HOROSKOPA

 

Dragi Jarci, 

vama kao da prija da ostanete u domaćoj atmosferi, bez velikih promena. Iz kuće dobijate dobru energiju, tu vam se i najbitnije stvari dešavaju. Dobar vam je mesec za privatan posao ali i za neke nove planove.  Stvari vam se neće nešto posebno menjati, ali ono što jeste postojaće kreće u poboljšanje. 

Ono što vam neće prijati je previše buke – bučnih ljudi i nemirnih situacija. Čak i na planu ljubavi teško ćete toleristi promene partnerovih raspoloženja. Od svega želećete mir, postojanost i tu ćete ulagati najviše truda.

Prva polovina meseca vas može nešto finansijski zabrinjavati, ali će se već tokom meseca stabilizovati – jer ćete i vi uspevati da izbegnete zamke negativne energije.

Do 22.04. vam na poslu mogu biti razne nejasnoće, komplikovane i iznenadne stvari ne baš prijatne. Ali potom se sve menja i razjasniće se, te i poboljšati situacija. Ukoliko krenete u neko objašnjavanje, samo ćete svoju energiju nepotrebno izgubiti.

Ovaj mesec vam nije dobar za osvetljavanje nekih dogadjaja iz prošlosti, niti za povratak nekoj staroj ljubavi. Može delovati u nekom momentu da se stvari na tom polju poboljšavaju, ali u svemu budite malo suzdržani. Šta god da je, – ono što je pravo, sačekaće i dočekaće svojih 5 min.

Vodite računa o svom zdravlju, sebi i svojoj okolini. Ako vam je već dato da uživate u svom domu i bliskom okruženju – pa učinite to najbolje moguće – a ukoliko ste slobodni, eto vam je i ljubav tu!

 

Drage Vodolije, 

planeta sreće i ekspanzije i dalje boravi u vašem znaku dajući vam mogućnost sagledavanje šire perspektive dogadjanja. Imaćete mogućnost da proširite svoj poslovni kapacitet, prag i dostignuća. Bićete u prilici i druge da pomognete svojim nesvakidašnjim a inovativnim savetima i tako da pokrenete novi niz dobre, srećne energije.

Mnogo je na vama, i mnogi vas ne razumeju šta tačno želite?

U nekim momentima može vam biti teško da se fokusirate samo na jednu stranu. Kao da će vam biti sve dosadno, pa je interesantnije pomerati granice i sopstvenih mogućnosti.

Obratite pažnju gde sve trošite novac, a gde bi ga mogli korisnije uložiti?

Tokom ovog meseca očekujte pozive za druženja ili neka nova udruživanja. Sve što je novo, budiće u vama polet i adrenalin.

Na planu ljubavi,  postojeći odnos će tražiti neke promene. Dobro je uvesti i malo ljubavne komunikacije, ali i šetnje. Ukoliko ste slobodni, na kraćem putovanu mogli bi upoznati novu osobu. Može vas vrlo lako potsetiti na neku staru ljubav, ali sačuvajte se zamki prošlosti i prevazidjenih stvari.

U zadnjoj nedelji aprila, vladar vašeg znaka će doneti nagle promene, na neobičan ali agresivan način. Značajnte stvari se mogu odigrati u polju vašeg doma, tako da, potrudite se da se održite bez mnogo naglih poteza. Ipak vam je ovo dobar mesec, obogatite ga što boljom energijom.

Srećno!

 

Drage Ribe, 

izlazite iz perioda u kome ste bile nejasne same sebi, i ulazite u nov period sa dobrom energijom i entuzijazmom! U samom startu vas mnogo stvari mogu ”poljuljati”, ali sve će vas to pokretati na još veću akciju i poboljšanje. Imate velike ideje, mogućnost za dobre saradnje i pred vama je borba za uvećanje posla i finansija.

Sve je moguće kada je jasan cilj – a vi ste više nego odlučni da prevazidjete sopstvene barijere i granice!

Ne mislite na stvari koje se dogadjaju drugima, već imajte pred sobom jasan put i lako će vam biti da ostvarujete sve svoje zamisli!

Imali ste dovoljno vremena da razmišljate o svojoj prošlosti – došlo je vreme da mislite na budućnost. Ipak, ne ostavljajte za sobom ne rešene stvari, kako vas kasnije ne bi sustigle.

Mogući su poslovni noviteti ali i zadovoljstvo nekim odradjenim stvarima.

Na planu ljubavi, tokom ovog meseca ćete dosta uložiti, ali biće isplativo. Neko će stalno svojim kratkim prisustvom da vas mami; ili vam može u prolazu dobacivati. Ukoliko ste slobodni, obratite pažnju na ”signale kraj puta”, mogli bi vam doneti novo usmerenje na planu ljubavi. A i nove želje.

Zauzete Ribe bi mogle imati male nesuglasice sa partnerom. Pokušajte da u startu razjasnite svoje postupke i neće doći do ozbiljnijih problema. Ovo nije mesec u kom će biti moguće da se ne ispoljavaju strasti, prema tome, usmerite ih na najbolji moguć način. U sve što se ljubav uloži – višestruko se vrati!

Srećno!

 

Spread the love