KLIKNI NA LINK http://vesticjarevija.com/?fbclid=IwAR1XXptdeZ2OzmDTuaVWrqRuNTZWm_0Ou1_0p3dRiscN7JN1L7dL4fOUXM8

Ovan

Ovnovima mesec novembar počinje vraćanjem na neke stare saradnje ili dogovore sa prijateljima. Poslovno aktivan period, radan i u celini dobar. Moguće su promene oko poslovnih ugovora ili neki nesporazum sa nadredjenima. Budite jasni u svojim zahtevima ali i korektni u ispunjavanju svojih obaveza. Biće prilike da otputujete negde i poboljšate svoj društveni život. Na planu ljubavi moguće su iznenadne promene. Možda će vam prijati da unesete avanturizam u svoj život. Ukoliko ste zauzeti, osvežite malo svoju vezu nečim uzbudljivim i biće ovo za vas jedan buran i dobar mesec. Ukoliko rešavate neko pitanje oko nekretnina, vodite računa o dokumentaciji.

Bik

Bikovima ovaj mesec počinje nekim finansijskim dilemama i mogućim povećanjem troškova. Sa jedne strane čekaju vas razne obaveze, dok sa druge imaćete potrebu da sa društvom izlazite. Bićete stalno na klackalici izmedju želja i mogućnosti. Ukoliko uspete dobro da se organizujete, ovaj mesec bi vam mogao kako društveno, tako i ljubavno biti uzbudljiv! Klonite se nekih starih priča, mogle bi da vas uvuku u nepotrebne konflikte i da vam donesu razočarenje. U drugoj polovini meseca moguće je da će vam ušetati nova osoba u život, sasvim drugačija od prethodne.Smeši vam se sreća i zadovoljstvo. Budite oprezni ukoliko rešavate neka sudska pitanja.

Blizanci

U vašem znaku još uvek je prisutna planeta rata koja vas uporno tera da idete napred i da ne mirujete. Teško će vam biti da se zadržite na jednom mestu. Bićete i ka sebi dosta zahtevni, jer znate da možete uvek više i bolje. Budite obazrivi ukoliko planirate neko dalje putovanje ili selidbu. Unapred se oko toga dobro informišite. Na planu ljubavi bura ali sa nevoljama. Moguć ljubavni susret na poslu, neobičan i privlačan. Neće vam biti odmah želje uslišane, jer možda naidjete na vrlo ratobornu osobu i ne baš lako osvojivu. Klonite se bivših priča, nove biće zanimljivije. Povedite računa o svom društvenom statusu, lako bi mogli postati popularni.

Rak

Rakovima ovaj mesec počinje sa izazovima na poslovnom planu. Moguće je da nećete nešto naplatiti koliko vredi ili da nešto neće biti baš isplativo koliko ste se nadali. Ulažete dosta ali kao da suprotna strana ne ceni vaš rad i trud. Biće potrebno da se malo zauzmete svojim stavom i pokažete da imate principe preko kojih nećete preći. Isto tako i na emotivnom planu. Ukoliko nekog predugo čekate, okrenite broj i saznajte kako živi dotična osoba. Ne gubite vreme na osobe koje vas ne zaslužuju. Biće prilike u drugoj polovini meseca za upoznavanje nove osobe a i rešavanje pitanja šta ćete sa starom pričom? Što se energije tiče, u vama tokom celog meseca ključaće adrenalin i osećaćete se puni života!

Lav

Lavovima je ovaj mesec u znaku ljubavi i porodice. Kao da ćete sve ostalo ostaviti po strani i ozbiljnije se posvetiti novom partneru ili sadašnjem ukoliko ste zauzeti. Moguće su turbulencije u nekim momentima da ne znate šta tačno želite? Imaćete jaku potrebu da kontrolišete sve šta se oko vas dešava, a to baš neće ići glatko. Dobar vam je mesec za uredjenje doma ali i porodičnih odnosa. Sve što vam deluje negativno izbacite iz svoje kuće. Vreme je da obnovite energiju i da prodišete punim plućima! Na poslovnom planu su vam moguće promene, ali neće biti loše. Imaćete dovoljno energije da bar na tom planu uredite stvari kako vama odgovaraju.

Devica

Tokom ovog meseca većini pripadnika ovog zemljanog znaka smeši se napredak na poslovnom planu. Moguće je da ćete stalno biti aktivni i da vam ovaj mesec bude zaista buran. Veliko angažovanje vas čeka, ali sa tim idu i dobici. Ne zaustavljajte se pred preprekama, ciljevi su vam jasni i nemate zbog čega da se dvoumite. Obratite pažnju na zdravlje i vitalnost. Dobar vam je mesec za redukciju telesne težine ili uključivanje na neki fitnes plan. Na planu ljubavi mogući su problemi u komunikaciji i razumevanju. Partner bi vam se mogao osećati zapostavljenim ili na pogrešan način mu ukazujete pažnju. Ukoliko ste slobodni, na kraćem putovanju ili u komšiluku bi mogli upoznati osobu za ljubav.

Vaga

Vagama ovaj mesec bi mogao doneti šansu za bolju finansijsku situaciju a moguća je i nova poslovna ponuda. Ićiće vam dobro i bićete zadovoljni. Moguće je da ćete osvežiti neka stara interesovanja te ih i unovčiti. Ono što bi vas moglo ukočiti tokom ovog meseca je problematika ljubavne strane. Kao da ništa se adekvatno ne pojavljuje ili se samo oko vas vrte neke osobe iz prošlosti. Moguće je obnavljanje neke stare priče, kao da završavate neki karmički ciklus. Dobro vam je vreme da promenite nešto u svom pristupu suprotnoj strani. Experimentišite malo, biće vam zabavno. Ukoliko ste započeli neki novi posao, ne sumnjajte u sebe, jer u drugoj polovini meseca biće prilike da se primeti napredak.Obratite pažnju na grlo ali ne bi bilo loše i da povećate unos vitamina.

Škorpija

Pošto je ovo vaš mesec a i planeta ljubavi se nalazi u vašem znaku, očekujte da će vam biti dobar i društveno aktivan. Imaćete potrebu da više pričate o sebi ali i da se zainteresujete za neke nove poslovne stvari. Ovo je mesec u kom bi trebali najviše oko svog izgleda i imidža da se angažujete, kako bi preko Venere ostvarili puno zadovoljstvo i izgledali fantastično. Na planu ljubavi imaćete prilike da birate i zavedete neku novu osobu, a moguće i dve. Mat zona vam je porodica, pa tu pokušajte na najprijateljskiji moguć način da rešite nesuglasice kako ne bi bili dugoročni i pokvarili vam vaše dobre planove.

Strelac

Tokom ovog meseca Strelcima se smeši sreća u privatnom poslu i nečemu samostalnom. Neko putovanje moguće je da će biti odloženo, pa isplanirajte više varijanti ukoliko baš težite da odete negde. Finansijska situacija ne bi trebala da ima neke posebne promene, ukoliko ne budete ih želeli. Ono što će vas zaokupirati je ljubavni život i to tajni! Nešto kao da u vama već duže vreme živi, pa ćete potražiti odgovore. Ukoliko ste zauzeti, ovo je za vas vrlo strastven period. Ukoliko niste, biće vam jako lepo i zabavno flertujući. U drugoj polovini meseca bi se mogli dobro zaljubiti i pred vama je turbulentan period!

Jarac

Početak meseca će vam doneti brigu oko finansija ili nekih zaostalih dugova. Ali setite se da svaka briga – dupli problem stvara! Sve je rešivo, pa tako ćete i to rešiti. Puni ste snage i u celini i vedrine. Ostvarićete tokom ovog meseca nešto što se dugo priželjkivali. Ljubavna strana na početku može delovati neuhvatljivo ili sumnjivo, ali tokom meseca stvari će se rotirati. Vi nemate za čim da žalite, tako da vam je ovaj mesec otvoren da idete napred u svojim idejama. Nije vam vreme za neke velike rizike, ali je sasvim je dobar da idete po svom planu, ostvareći jedno po jedno. Dobar vam je mesec za brigu o zdravlju i pojačanju fizičke aktivnosti.

Vodolija

Koliko god da vas je nešto kočilo ili remetilo, nije vas zaustavilo da težite da ostvarite željeno. Bićete u mogućnosti da menjate stvari ili promenite posao. Tokom ovog meseca vodiće vas mašta i kreativnost, te uz to uvek nove poslovne ideje. Koliko god nešto sporo da je išlo,vrlo je moguće da će se iznenada promeniti. Na ljubavnom planu čekaju vas iznenadjenja. Preko posla bi mogli upoznati osobu sa kojom delite neka posebna interesovanja. Ukoliko ste zauzeti, stalno će nešto varničiti izmedju vas i biće vam uzbudljivije nego inače. Moguća je ponuda za neko kraće putovanje.

Ribe

Ovo je mesec u kom se planete sreće vraća u vaš znak! Moguće je da će vas mučiti neke sumnje oko posla ili da ćete osećate neku neizvesnost na početku, ali druga polovina meseca promeniće vam situaciju te strpljivo i bez radikalnih odluka sačekajte. Moguća je ponuda za neku saradnju u blizini ali i za rad u inostranoj firmi ili za posao u inostranstvu. Ponuda vam ide a uz nju i dobra zarada. Bićete u prilici dobro da se uzdignete i krenete u ostvarivanje željenog. Na planu ljubavi moguće je zaljubljivanje i zadovoljstvo. Ukoliko ste zauzeti, strast će se rasplamsati i krenuti u ozbiljnom smeru. Osoba koja je kraj vas pružiće vam podršku i pravo prijateljstvo.

Tekst je objavljen u magazinu ”Veštičja Revija” br. 56

http://vesticjarevija.com/?fbclid=IwAR1XXptdeZ2OzmDTuaVWrqRuNTZWm_0Ou1_0p3dRiscN7JN1L7dL4fOUXM8

Spread the love