Ovan,Bik,Blizanci,Rak,Lav i Devica.

OVAN

Tokom ove nedelje obratite pažnju na rashode. Dobro planiranje budžeta bi moglo da vas spase od izbrzanih kupovina. Imaćete potrebu da nešto veliko učinite za sebe, horoskop vam preporučuje da se pozabavite vašim zdravljem. Promena ishrane i veći unos vitamina bi vam poboljšao energetski kapacitet. Poslovno, rutina će vas nervirati više nego ikada! Sve vam može delovati naporno i dosadno, ali vam horoskop ne preporučuje prebrzo donošenje odluka oko promene posla. Preporuka je kraće putovanje koje bi vam razbistrilo misli. Na planu ljubavi, strasti su u porastu ali uz njih i posesivno ponašanje.

BIK

Na stvari i situacije tokom ove nedelje ćete početi da gledate iz nekog drugog ugla. Pitanja koja ste dugo nosili u sebi konačno će doći do odgovora. Na poslovnom planu ne bi bilo loše da malo pripazite sa kim ulazite u sukobe. Horoskop ne kaže da treba da ignorišete probleme, već da budete malo teatralni. Pozitivan stav i humor mogu malo da ”olabave” zategnute odnose.Na planu ljubavi više ćete imati potrebu za flertovanjem nego kretanjem u ozbiljnom pravcu. Kao da ćete meriti isplativost nekog odnosa, umesto da ga osećate sa srcem. Dobra je nedelja za druženja.

BLIZANCI

Izazovu na finansijskom planu biće potrebno da pristupite pažljivo. Vaša pronicljivost i dobar takt će vas držati ispred konkurencije na profesionalnom planu. Mogući su pozivi na različite dogadjaje i druženja. Koliko god da vam ne bude prijalo da budete okruženi jednim te istim osobama, tokom ove nedelje bi mogli da otkrijete neke novite u vezi bliskih osoba. Dobra vam je nedelja za putovanja, a na polju zdravlja nečiji savet vam može biti od velike pomoći. Na planu ljubavi, stvari idu u dobrom pravcu.

RAK

Promene koje su se dešavale na poslovnom planu konačno kreću da vam prijaju. Dobro će se odraziti na vas a moguć vam je i napredak. Nešto što vas je dugo mučilo nestaće, a pred vama će se ukazati neka nova prilika za ostvarivanje nečega dugo željenog. Moguće je da će vas neko do juče bitan ignorisati ili pak možete imati problema sa starijim osobama. Ukoliko ćete imati vremena, iskoristite za putovanje jer bi na drugoj lokaciji mogli upoznati interesantnu osobu. Tokom ove nedelje mogući su susreti sa nekim iz prošlosti, ali i da vam se preklope posao i ljubav. Na planu zdravlja ovo je za vas nedelja izlečenja ukoliko ste bolesni, ili nedelja snažne energije ukoliko vam je sve potaman.

LAV

Tokom ove nedelje ćete pokušavati da rešite nešto što vas dugo muči, ali horoskop ne ukazuje na umirenje situacije ili pomirenje sa nekim. Pre da će se stvari na kratko utišati te da će biti potrebno još vremena dok vam se sve ne reši. Povoljno vam je vreme za dalji put ili posete porodici. Akcenat vam je na porodici i porodičnim pitanjima, ili će vam ljubav preko porodičnih kontakata ušetati u život. Povoljno vam je vreme oko rešavanja pitanja nekretnina/stana/selidbe, ili kupovine nameštaja. Izasci sa prijateljima vam obnavljaju energiju tokom ove nedelje.

DEVICA

Pogrešna inicijativa na poslovnom planu bi vas mogla kasnije koštati. Potrebne su vam promene, ali nisu dobre za poslovni plan već neke kućne obaveze. Tokom ove nedelje je mudro da hodate utabanom stazom ili da privodite kraju neki projekat. Možda da se posvetite više nekim stvarima za koje niste imali vremena. Dobra vam je nedelja za redukciju telesne težine i vraćanje u formu. Na planu ljubavi, kao da će sve da izmiče ili da se ne uklapa. Moguća je romansa sa nekim ko nije iz istog mesta ili poznanstvo preko interneta. Bilo bi dobro malo jače društveno angažovanje.

 

Spread the love