Nedeljni horoskop

OVAN

Dragi Ovnovi, vladar vašeg znaka, planeta Mars, još uvek se nalazi u diplomatskom znaku Vaga, pa ćete još neko vreme težiti da uspostavljate balans izmedju ljubavnog i poslovnog života. Zbog uticaja Plutona, neće vam biti lako. Na trenutke vam se može činiti kao da ste na sebe preuzeli mnogo veći teret nego što možete nositi. Ipak, borben duh vas ne napušta, pa neki red u svom životu će vam uspeti da osigurate. Tokom ove nedelje neki veći plan na koji ste dugo čekali vam se može ostvariti. Može se tražiti od vas da još nešto dodatno uradite ili potpišete, ali ako ste ka tome već išli, pa idite do kraja. Ove nedelje četvrtak vam je malo nervozniji, ali u suštini je dobra nedelja pred vama.

BIK

Dragi Bikovi, iako se neka ljubavna čarolija ”mota” oko vas, vi kao da ste gluvi i slepi na ”signale kraj puta”! Obratite pažnju ko vas sve zove, jer medju tim osobama može vam se naći jedna od velikog značaja za dalji period. Tokom ove nedelje moguće je rešavanje nekih stvari koje ste ostavili po strani ili ćete saznati neke bitnosti za vas. Prati vas dobar glas na poslovnom planu, iako ste možda malo preterivali sa kritikama u prethodnom periodu. Tokom ove nedelje moguć vam je poziv na neki kraći put, ili u poslu mogućnost za terenski rad. Na planu ljubavi otvoren vam je put da učinite korak napred i poboljšate situaciju. Moguće je i iznenadno zaljubljivanje.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, ako se u prethodnom periodu niste naučili šta znači blaga reč i diplomatski odgovor, nikad nećete! Važno je da se malo primirite i otvorite širom oči šta se konkretno oko vas dešava! Na poslovnom planu kao da previše dremate ili imate premalo interesovanja. Da bi opstali, učinite sami sebi posao koji radite zanimljivijim. U celini, dobra nedelja je pred vama – možete rešiti neke finansijske nesuglasice ili malo bolje preurediti svoj budžet. Na ljubavnom planu, dobra i stalna komunikacija je ključ za dobru vezu. Velike su šanse da vam ova nedelja donese dobra iznenadjenja i malo vas oraspoloži. Pred vama se može otvoriti put za inostranstvo ili mogućnost za rad u inostranoj firmi.

RAK

Dragi Rakovi, ova nedelja počinje sa Mesecom u vašem znaku pa elan i energija vam neće nedostajati! Unesite još malo napora u stvari kojim se bavite, da bi potom nesmetano uživali. Može se dogoditi ponuda za ostvarenje neke veće zarade ili za bolji posao. Istražite mogućnosti tržišta, jer sreća je na vašoj strani! Na planu ljubavi, ne čekajte previše već učinite sve potrebne korake kako bi znali na čemu ste? Ukoliko ste u potrazi za ljubavlju, vrlo lako vam se može dogoditi na poslu! Važno je da održavate svoj dobar izgled, a uz njega i dobro raspoloženje vas neće napustiti. Sreda vam je malo nervozniji dan, te se tog dana sačuvajte od nepotrebnih konflikata. Nema potrebe da stvarate ratno polje, kad vam već idu lepši dani u susret! Samo namestite frizuru i prošetajte dalje od problema!

LAV

Dragi Lavovi, tokom ove nedelje, iako će vam energija biti jaka i dobra, može se dogoditi da imate veću potrebu za porodičnom toplinom, povlačenjem ili malim odabranim društvom bez mnogo buke. Sumiraćete stvari, ljude i situacije koje su vam se dogadjale. Mnogih stvari će vam biti dosta, ali nije vam vreme za ishitrene odluke. Diplomatski odložite šta možete i bavite se onim što vam radost donosi. Na planu ljubavi, ”ružičaste naočare” su itekako moguće! Uživaćete u flertovanju i ljubavnoj komunikaciji. Dobro će vam ići svaka nova ljubavna ideja, a imaćete ih kao nikad do sad! Velika je verovatnoća da ćete uspostaviti red i balans u svom ljubavnom životu. Bićete zadovoljni kako se situacija odvija, a da vi ne morate mnogo da se trudite oko organizacije i svih onih stvari koje se obično od vas očekuju!

DEVICA

Drage Device, težak period je za vama, sad ide rešavanje stvari u vašu korist. Pokušajte da radite jedno po jedno, ma koliko se stvari gomilale. Vraćate se u svoju orbitu, te je potrebno da vi odlučujete kako ćete sa svojim vremenom i rasporedom obaveza. Tokom ove nedelje malo više se družite sa prijateljima ili bolje upoznajte sa saradnicima/kolegama. Ukoliko ste u nekom privatnom poslu, dobro će vam ići. Ukoliko niste, neki nesporazum će vam uspeti da rešite. Na planu ljubavi, iako ste je možda željni, ićiće na veliko i naširoko, i ništa konkretno. Može se dogoditi komunikacija sa interesantnom osobom, ali će ona biti jako promenljiva. Nedostaje osećaj bliskosti, te pokušajte da poradite na tome. Jer to ako izostane, izostaće i cela priča. U  domu vam je najbolja energija, te tu je dobro da odlučujete o važnim stvarima.

VAGA

Drage Vage, ne mogu vam reći da ćete se odmoriti od svega, ali bar početak nedelje vam je nešto mirniji, pa ugodite sebi. Uživaćete u ćaskanju i nešto više o pričanju o sebi. Može se dogoditi da privučete neku novu osobu u svoj život. Na planu finansija su mogući nešto veći troškovi, pa se pripremite na to. Odn.neki finansijsko poslovni plan uradite kako se ne bi našli u neprilici. Bićete aktivni cele nedelje, ali pratiće vas dobra energija i moćićete sve da postignete. Poslovna strana vam je dosta akcentovana i najviše ćete se na tom polju založiti, ali nije loše i malo da poradite na ljubavnom. Bar sami sa sobom šta to od partnera tražite, budite jasniji. Može se dogoditi neki bespotrebni nesporazum. Inače, lepo ćete izgledati i čuti razne dobre komentare oko vašeg stila. Da bi to potrajalo, nešto novo na sebi isprobajte. Biće vam zabavno, a i lepo.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, ipak ste još uvek na ”čekanju” da Mars udje u vaš znak – te i dalje  se možete nalaziti u nekim nerazumnim situacijama. Koliko god pokušavali da stvari i situacije učinite boljima, neće ići lagano. Na početku nedelje se možete osećati još malo blokirano, ali zato kako vreme ide, obnavlja vam se snaga i moći ćete da delujete u pravo vreme, sa usmerenjem na prave ljude. Ukoliko ste izgubili neke kontakte u prethodnom periodu, nadomestiće ih drugi, novi. Moguće je rešavanje nekih porodičnih stvari, ili pojavljivanje nekog kontakta iz inostranstva. Imaćete prilike da neku situaciju umirite, pa ne dolivajte ulje na vatru koja se gasi. To isto važi i na polju ljubavi. Obratite pažnju na dešavanje sa partnerom, pokažite malo više razumevanja a i nežnosti. Tokom ove nedelje nećete dobiti koliko ulažete, ali zato će vam kasnije biti sve duplo nadoknadjeno!

STRELAC

Dragi Strelci, pred vama je jedna dobra, kvalitetna nedelja. Venera se i dalje nalazi u vašem znaku, i koliko god neko pokušao da vas pomrači, uspevaće vam da svoju sreću zaštite a uspeh osigurate. Tokom ove nedelje ekonomiju ćete dobro sumirati i rasporediti ideje za buduće dane. Na polju posla su moguće tenzije, ali ništa neće biti nerešivo. Do god se uzdate u svoje znanje i snagu, ništa vam se ne može poprečiti na putu. Na planu ljubavi, vaš šarm će pleniti pažnju, te je moguće više osoba da vam se javi. Ova nedelja vam je više za brigu o sebi i o promenama koje priželjkujete da dozovete. Obratite pažnju na neko imovinsko pitanje, ukoliko imate nešto nerešeno, ili sudsko. Ukoliko očekujete neki kontakt iz prošlosti, nije tome ova nedelja naklonjena, više je za novitete i nova poznanstva. Aktivirajte se malo više, sreća je na vašoj strani!

JARAC

Dragi Jarci, ova nedelja vam donosi jedan dobar partnerski dogovor i odnos, bilo ljubavni ili poslovni. Iako je završna nedelja meseca, kod vas kao da će noviteti jedan za drugim da stižu! Možete se osećati kao da ste u opoziciji sami sa sobom i da vam je dosta da se uporno u nešto novo ulažete, ali takvi su vam dani, a idu na dobro. Koliko pozitive budete uložili, toliko će vam se vratiti – pa vi obratite pažnju na šta i gde sebe ulažete i u kojoj energiji! Ako vam nije dobro, napravite novi plan! Finansije bi trebale da idu u poboljšanje a sa tim i vaše zadovoljstvo. Na planu ljubavi, trebalo bi da ide mirno i da bude stabilno. Malo više sebe emotivno iskažite i otvorite. Ukoliko ste u potrazi za ljubavlju, obratite pažnju na svoje okruženje i koga sve tu ima?

VODOLIJA

Drage Vodolije, vi kao da ste rešeni da u miru ovu nedelju završite na poslovnom planu i već se pripremate za vikend! Dobro raspoloženje će da vas prati, a želja za nekim starim društvom može mira da vam neda! Koliko god da idete napred, žal za nekim starim danima vam oduzima korake. Planete Velike Sreće je u vašem znaku, i ka čemu god da budete krenuli, mora imati nekog uspeha. Na vama je da odlučite ka čemu ćete se ove nedelje okrenuti. Četvrtak nije dan za velike odluke, pa iskoristite druge dane za stvari koje vam čine život lepšim, a tog dana imajte strpljenja i sačuvajte sebe. Ukoliko ste u potrazi za ljubavlju, preko društvenih mreža možete ostvariti lepu priču, ili ćete upoznati neku novu osobu preko prijatelja.

RIBE

Drage Ribe, ova nedelja vam je dobra za uspostavljanje ravnoteže u  ljubavnom životu. Biće potrebno da konkretizujete šta tačno želite kako bi išli u dobrom pravcu. Ne ostavljajte nerešene stvari za sobom, da vas tokom ove nedelje ne bi spoticale, ili da ne bi stvorile neku zabunu. Budite jasni šta želite, i stvari će ići itekako dobro! Na poslovnom planu u utorak su moguće nesuglasice, ili da nešto čujete što vam baš i ne odgovara. Od petka pa naredne nedelje su za vas dani za poslovne dogovore, a ova nedelja više za ljubavne i porodične stvari. Ipak, tokom ove nedelje bićete u dobroj formi, pozitivi te ćete ostavljati dobar utisak na druge. Ne brzajte sa zaključcima i ne sudite prerano o situacijama koje će vam se dešavati,pa ni ljudima. Slušajte svoju intuiciju ako je neka važna odluka pred vama i nećete pogrešiti!

 

 

Spread the love