Ovan

Posao: Tokom ove nedelje koliko god budete pokušavali da sumirate neke troškove i smanjite, teško će to ići. Koliko god se trudili da nešto objasnite ili srušite neke prepreke, stalno će se nameštati neko da vas nervira. Poslovno će vam ići dobro, pa pokušajte da se opustite i kad već idu troškovi potrošite nešto i na lično zadovoljstvo. Imate čvrste stavove i teško vas je razoružati, ipak ponekad pokažite toleranciju i videćete da se mirnim putem mnogo lakše stvari rešavaju. Moguće je neko poslovno rešenje ili poboljšanje odnosa sa nekim na poslu.

Ljubav: Moguće je da ste se previše poslovno trudili pa ste zaboravili da su ulaganja na ljubavnoj strani daleko isplativija nego bilo koja druga. Opustite se, idu vam lepi dani a ukoliko ste slobodni moguće je poznanstvo kraj bazena ili jezera. Budite aktivni jer završavaju vam se dani samovanja te je vreme  da pokažete svoj snažni ljubavni potencijal.

Bik

Posao: Tokom ove nedelje posla i previše, a premalo vremena. Kao da koliko god napora uložili, negde ukoči. Ipak, finansijski neće biti loše a mogući su i iznenadni dobici. Neki preokret vas očekuje, te budite spremni i da otputujete. Tražiće se neko veće angažovanje od vas a vi budite mudri pa svoj raspored pametno uredite kako bi održali kontrolu nad svime što vam se dešava. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ova nedelja nije baš dobitna kombinacija. Više gomila posla onima koji već su u toku rada, što naravno ne znači da trebate svoje planove prekinuti. Moguća je obnova nekog ugovora ili nekog starog posla.

Ljubav: Ljubav kao da vam se po komšiluku šeta a vaše je da izadjete malo. Pokrenite se, otputujte – lepi vam dani na planu ljubavi idu! Lako se može dogoditi neka iznenadna romansa ili da sretnete osobu koja vam se je nekad dopadala. Biće potrebno angažovanje i češća komunikacija, ali dobra vibracija će vam davati adrenalin da osvojite u letu i uspostavite dobar osnov za vezu.

Blizanci

Posao: Umorni od posla i svakoga ko nešto samo traži od vas. Iako je vreme za izlaske, vama može se dogoditi da ove nedelje vam je potrebniji mir. Poslovno ćete odradjivati šta treba. Imaćete i solidnu koncentraciju, no ipak pažnja vam može biti usmerena na neke porodične stvari. Dobra je nedelja ko je u privatnom biznisu, nema na vidiku nekih posebnih gubitaka. Pre se može dogoditi da sami sa sobom teško izlazite na kraj. Popustite sebi i pokušajte nečim da se oraspoložite.

Ljubav : Deluje da ste u nekom preispitivanju na ljubavnom planu. Kao da sumnjate da se nešto tu čudno dešava. Moguć je neki poklon ili iznenadjenje od suprotne strane, te pokušajte da smanjite svoje sumnje i samu tenziju koja vas već neko vreme prati. Nije loša ova nedelja i za obnovu nekog starog kontakta, svašta novo bi mogli saznati. A ukoliko ste u potrazi za novom osobom u životu,  moguć je neobičan susret prilikom neke kupovine.

Rak

Posao : Ukoliko želite sami sebi da udvostručite posao, poći će vam to od ruke – ali ipak kako vam druge životne sfere ne bi ispaštale uradite neku finansijsku kalkulaciju isplativosti svega što radite. Mogući su neki propusti sa saradnicima i problemi, isto tako i u kolektivu. Budite obazrivi kome sve odajete svoje poslovne tajne. Venera se nalazi još uvek u vašem znaku pa vam daje neke srećne okolnosti, te iskoristite svaku dobrobit za svoj a i opšti napredak. Moguća je neka poslovna sreća a uz nju i promena.

Ljubav : Iako ste oduševljeni sobom, može se dogoditi da se još nekome dopadate već duže vreme. Moguće je da ste u nekoj skorijoj prošlosti imali konflikt sa tom osobom ili ste je do sad ignorisali. Naprsno vam se može dopasti te promenite mišljenje odn.razmislite još jednom. Sami sebe ćete iznenadjivati ove nedelje. Rešeni ste da promenite stvari na svom polju ljubavi, i prava je nedelja za to. Vrlo lako se može dogoditi lepa ljubavna romansa.

 

Lav

Posao: Ova nedelja, bili na odmoru ili ne, stalno će od vas tražiti neko angažovanje. Kao da ništa bez vas se ne može uraditi. Nekad vam to prija, ali ove nedelje vas može više nervirati, naročito ukoliko saradnici krenu sa predomišljanjem. Imaćete potrebu da brzo delujete i bolje postavljate stvari na svoje mesto, kako bi mogli i drugim stvarima da se posvetite. Moguće je neko dodatno poslovno angažovanje ali razmislite koliko vam je ono istinski u ovom trenutku potrebno? Neka dugovanja vas mogu stići, ali poravnaće vam se računi i moćićete dobar finansijski balans da postignete. Obratite pažnju na signale koje vam telo šalje.

Ljubav : Na planu ljubavi više strana vam se mogu umešati, ali kao da nijedna nije adekvatna. Moguće je da će vam više prijati ljubav iza ”zatvorenih vrata”, mir i lagane stvari. Ukoliko ste u potrazi za partnerom, moguće je poznanstvo na nekom putovanju ili sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Dobra vam je nedelja za opuštanje i neki ljubavni dogovor.

Devica

Posao: Iza vas su dani odmora, ma gde bili, te biće potrebno veće angažovanje na polju posla. Ipak, lepo će vam ići; te ne bi trebalo da bude neke poslovne problematike. Bilo bi dobro da ove nedelje neke novitete ubacite u svoju poslovnu sferu da vam se ne dogodi da vam postane sve dosadno te izgubite elan za rad. Vrućine jesu ali Merkur je u vašem znaku te traži od vas više nego od svih ostalih. Moguća je stabilizacija ili ostvarenje nečega dugo očekivanog. Problematično vam je polje putovanja, ostalo je sasvim ok.

Ljubav : Mogući su novi momenti na planu ljubavi ali vama kao da su misli ostale zamrznute na jednoj osobi. Imaćete ljubavne ponude i dobro je vreme za neku novu komunikaciju. Klonite se ljubomore i posesivnosti, iako vam to nije u prirodi, nešto vas može potstaći na sumnju. Biće potrebno ove nedelje da malo utišate svoja osećanja i uključite zdrav razum. Čuvajte se nesporazuma kako ne bi pokvarili neki odnos.

Vaga

Posao : Za vas je ovo mirna poslovna nedelja. Turbulencija je prošla i možete nastaviti gde ste stali. Ukoliko ste u potrazi za poslom, može vam se posrećiti tokom ove nedelje ili bar započeti nešto novo. Posvetite se malo više porodičnim pitanjima, odatle vam ide dobra energija te ćete tu najlakše ”napuniti baterije”. Ukoliko vam je posao vezan za javnost, mogući su finansijski dobici ili pohvale od autoriteta. Čuvajte se troškova oko nepotrebnih ulaganja i stvari koje vam nisu prioritetne. Nije vam dobra nedelja za selidbe ili poslove sa nekretninama.

Ljubav : Neko je otišao, neko nov će doći. Poslovna i ljubavna strana vam se mogu preplitati, te kako pokrećete jedno – pokretaće se i drugo. Lako se može dogoditi da upoznate zanimljivu osobu preko posla ili neke problematike kojoj ćete tražiti rešenje. Ova vam je nedelja data da uživate u stvarima koje su vam do sad bile na ”čekanju”. Retrogradni Saturn na planu ljubavi vam može dovesti nekoga iz prošlosti, ali dva put razmislite pre nego obnovite staru stazu. Dobro je vreme da ”izmirite račune” i prebolite nekog ko vas samo koči.

Škorpija

Posao : Većini pripadnika ovog vodenog znaka je pre vreme za odmor nego neko veće angažovanje. Može se dogoditi da svi nešto kasne ili da često čekate na bolji razvoj poslovne strane. Ukoliko vam je posao vezan za putovanje, dobri dani su pred vama. Neke dobitke možete ostvariti preko komšiluka ili starih saradnja. Ukoliko ste u poslu, tokom ove nedelje pokušajte da održite ritam kako ne bi imali gubitke. Stvari vam se mogu sporo pokretati ili bar ne onako kako bi vi želeli. Vi ćete svoje dobro odradjivati a drugi nek se oslanjaju na sebe. Vreme vam je malo da se pozabavite i drugim sferama života.

Ljubav : Ukoliko putujete u inostranstvo itekako je moguća ljubavna romansa! Koliko vas na poslu mogu stvari ”ukočiti”, toliko ćete u ljubavi naprsno zablistati! Vaš šarm će doći do izražaja a veština zavodjenja može pokrenuti više osoba ka vama. Porodično, dobra nedelja – moguća društvena okupljanja i lepi dogadjaji. Slobodne Škorpije će uživati u izlascima i šetnjama, a ukoliko očekujete nekog iz prošlosti da vam se pojavi, vrlo je moguće da će to biti tokom ove nedelje.

Strelac

Posao : Pokušajte tokom ove nedelje da previše ne iskomplikujete svoju poslovnu stranu i ne napravite neki nesporazum. Ne odlažite šta je do vas da učinite, jer biće kasnije isplativo. Mogući su pozivi na zabave od poslovnih saradnika ili nekog kolege. U celini, dobra nedelja je pred vama; otežavajuće okolnosti mogu biti ukoliko očekujete da se nešto brzo rešava. Nije vam povoljna nedelja za neke dugoročne ugovore. Pokušajte da održite neki ustaljeni ritam i biće vam nedelja sasvim zadovoljavajuća.

Ljubav : Na ljubavnoj strani i dalje vas mogu pratiti neki nemiri ili iznenadne stvari. Stalno se nešto može okretati i menjati. Isto tako i ljubavne ponude. Nije vam stabilna nedelja ali može biti vrlo zabavna. Zanesenost i strasti biće vam u porastu, pa već zaljubljenima biće lepa i kvalitetna nedelja. Slobodni Strelci malo nek uspore i konkretizuju stvari. Moguća je neka nepristojna ponuda ili da čujete nešto što ste najmanje očekivali.

Jarac

Posao : Tokom ove nedelje mogu vam se pojaviti neki problemčići od ranije. Nešto kao da vas čeka da rešite. Pokušajte jedno po jedno kako bi sve počistili što vas nervira ili vam oduzima energiju. U celini, Mesec će proći kroz vaš znak i doneti vam osećaje dobitaka – iliti, ma šta se dogadjalo, pa i ne gubite mnogo. Stari neki posao kao da vas čeka, ili ćete obnoviti neku staru saradnju. Neku lekciju koju ste naučili, vreme je da primenite u praksi. Ukoliko razmišljate o nekom poslovnom partnerstvu, na dobrom ste putu. Lep glas vas prati u svetu biznisa, osetićete koliko dobar potencijal nosite u sebi.

Ljubav : Turbulencije mogu da vas prate na planu ljubavi ali kao da nema poboljšanja. Možda je vreme da prihvatite neke stvari kakve jesu. Ili bar ove nedelje da se više opustite. Što više budete tražili neko objašnjenje, manje ćete biti na putu da ga dobijete. Ipak, Venera će vas tokom ove nedelje činiti privlačnijim pa je moguća ponuda za romansu ili neki vikend dogadjaj. Neki početak je moguć već tokom ove nedelje ili pomirenje.

Vodolija

Posao : Neće vam biti jednostavna ova nedelja poslovno; možda vam bude čak i naporna. Ali dobri su vam finansijski izgledi. Nešto što je bilo na čekanju, polako će se pokretati i bićete zadovoljni. Ukoliko ste u privatnom poslu može biti nekih turbulencija; nešto će tražiti da se promeni zarad bolje budućnosti. Ipak, za sam posao, nije dobro tokom ove nedelje odustajati. Neko staro iskustvo vam može biti upotrebljivo u rešavanju neke problematike. Obratite pažnju na polje porodice i porodičnih odnosa.

Ljubav : Većina pripadnika ovog znaka i tokom ove nedelje će pre uživati u druženjima i neobaveznim susretima, nego nekoj ustaljenoj formi. Potrebno vam je više zabave i laganih stvari kako bi sebe regenerisali energetski i bili u punoj snazi. Ukoliko čekate na nečiji odgovor, možda je mudrije da na neko vreme se okrenete drugim stvarima. Moguć je flert preko posla ili u nekom restoranu.

Ribe

Posao : Planeta sreće se nalazi u vašem polju finansija, ali ipak kao da donosi onoliko koliko je potrebno za pokrivanje troškova. No, ipak dobici su mogući a i neka nova poslovna saradnja ili ponuda. Nije vidljiva neka specijalna poslovna težina za vas tokom ove nedelje; koliko sebe date, toliko ćete dobiti. Obratite pažnju na saobraćaj a nije loše ni na ”znakove kraj puta”. Moguča je velika zanesenost, inspiracija ili jaka pokretačka energija te je usmerite i na polje zadovoljstva kako bi nešto ”kompletirali”. Pokušajte svoju energiju da uvećate nekom rekreacijom a pričuvajte se nekog od saradnika ili kolega.

Ljubav : Ljubav kao da vam meri korake ili vas iz prikrajka posmatra. Budite obazrivi da vas neka stara ljubav ne uplete u stvari koje vas se više ne tiču ili bar koje ne bi trebale, pa vam pokvari nešto što vam vredi. Na dobrom ste putu da osvojite pravu ljubav ili vam je ona toliko blizu da je dovoljno samo da joj se obratite. No, biće potrebno da se izjasnite šta istinski želite a šta ne želite. Otvorena su vam vrata za ozbiljnu vezu.  Zauzete Ribe mogu biti pred velikim ljubavnim iskušenjem, a ukoliko ste slobodni – opustite se i uživajte!

 

Spread the love