VAGA (24.09.-23.10)

Tokom ove nedelje imaćete mogućnost za zaradu ili rešavanje nekog finansijskog pitanja. Biće dobre prilike za novi posao ili će vam se ispuniti neka očekivanja u vezi novca. Držite se svojih prioriteta i ne odustajte od zacrtanog cilja. Moguće su porodične nesuglasice ili vas čeka rešavanje nekog porodičnog konflikta. Ipak, nedelja bi vam trebala doneti poslovni korak napred, dok na ljubavnom planu mudro bi bilo da nemate prevelika očekivanja i da budete oprezni. Poslušajte glas i druge strane, mogli bi čuti dobre savete naročito po pitanju zdravlja.

ŠKORPIJA (24.10.-22.11.)

Venera je zakoračila u vaš znak što će vam pomoći kako da stabilizujete svoje finansijsko pitanje, tako i da se fizički vratite u formu. Dobro vam je vreme za aerobik, fitnes ili neku fizičku aktivnost prema vašoj želji. Horoskop govori da ćete često razmišljati o poslu i da je povoljno vreme da nešto osvežite. Moguća je pomoć od neke bliske osobe što će vam pored posl.pomoći doneti i zabavu. Ukoliko ste planirali neko putovanje, nemojte se nervirati ukoliko dodje do nekih problema. Moguće je neko odlaganje. Ova nedelja je vaša lično, pa je i priuštite sebi i sredjivanju sebe. Potom ide na red ljubav.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Stalno kretanje i aktivan život će vas održati u dobroj formi i zadovoljavajućem zdravlju. Tokom ove nedelje težite da poboljšate svoj radni učinak i budete malo zadovoljniji. Vladar vašeg znaka još uvek je u retro hodu pa ne obećava ubiranje plodova od zalaganja u prethodnom periodu. Potrebno je još malo da se strpite ukoliko imate u planu neka krupna ulaganja. Čuvajte se nepotrebnih rasprava i komentara kako bi sačuvali svoj duševni mir. Na planu ljubavi moguće je tajno zaljubljivanje ili ponuda za tajna vidjanja. Mogući su vrlo strastveni momenti.

JARAC (22.12.-21.01.)

Tokom ove nedelje na poslovnom planu moguća su veća potraživanja, kako fizička tako i finansijska, nego što ste planirali. Ukoliko ne budete pazili sa novcem, mogli bi dosta izgubiti. Nije vam dobra nedelja ni za neka druženja sa kolegama, kako ne bi se neki konflikti dogodili. Ipak, neki svoj san bi mogli ostvariti, ili neku novu ljubav osvojiti. Moguće je poznanstvo preko interneta ili prijatelja. Ukoliko ste već zaljubljeni, pred vama je vrlo strastvena nedelja. Dobro vam je vreme za promenu režima ishrane ili neku fizičku korekciju. Isto tako i za produženje nekog ugovora.

VODOLIJA (22.01.-19.02.)

Na poslovnom planu tokom ove nedelje moguće su dobre promene. Ukoliko menjate posao, imaćete neke povoljnosti u odnosu na sve prethodno. U dobrom smeru ste krenuli te su mogući neki dobici. Mnogo toga vas čeka, jer vladara vašeg znaka neko vreme će Saturn pokretati i pomoći vam da stvari koje su vas do sad kočile prosto krenu. Čeka vas ozbiljan rad ali i napredovanje. Moguće je porodično planiranje nekog putovanja. Na planu ljubavi, mašte vam neće nedostajati, te vam ide zanimljiv period.

RIBE (20.02.-20.03.)

Tokom ove nedelje moguće vam je rešavanje nekih imovinskih pitanja ili će vas za nešto porodica  čekati da dobije vašu saglasnost. Bićete na klackalici izmedju ljubavi i rata.  Vama je  ova nedelja za odmor i rekreaciju, te vas mogu nervirati svi koji nešto forsiraju. Ipak, sa poslovne strane bi mogli ostvariti neki povoljan dogovor a neka ulaganja bi mogla dočekati svoj povraćaj. Idu vam srećne okolnosti na poslovnom planu ali na ljubavnom planu pazite da ne napravite nepotrebne konflikte. U petak se planeta sreće vraća u vaš znak, pa naredna nedelja će vas stabilizovati emotivno, bićete raspoloženiji i spremniji na akciju. Potrudite se da ostanete u dobroj formi.

 

Spread the love