Srećan rodjendan, drage Ribe!

horoskop ribe
period znaka ribe
Dobar dan, lepi moji – evo, polako ali sigurno ulazimo u period znaka Ribe!
SREĆAN RODJENDAN, DRAGE RIBE!
Simbol znaka Ribe, su dve ribe koje plivaju u suprotnim pravcima. Takav će i nama izbor biti : Da li ćemo plivati uzvodno ka cilju? Ili, nizvodno ka ničemu, i ugasiti svetlo za sobom.
Da li ćemo nastaviti da se krećemo ka željenom, ili ćemo od svega odustati?!

Ribama vlada Neptun, planeta inspiracije, fantazije, kreativnosti…Vlada 12 znakom Zodijaka, koje predstavlja našu savest, i sve ono što činimo nesvesno. Na telu vlada stopalima, po bolestima – prikazuje genetske predispozicije.
Ribe spadaju u promenljive znake. Mogu biti vrlo saosećajne i nežne sa jedne strane, sa druge vrlo sebične i okrutne. Najviše od svih znakova, zdrav razum im pomućuju emocije; te im je često teško da razluče šta je istina a šta plod njihove mašte.
S’obzirom da i dalje je mnogo planeta u Vodoliji, pred nama je svakako jedan period u kome će svako biti kadar da pokaže svoj smisao za inovacije, i koliko kreativan može da bude. 
Ukoliko se radi o poslovnom sektoru, biće potreban ozbiljan rad i trug da bi se vratilo na dobru stazu. A sa druge strane, ko bude radio s punim entuzijazmom i ljubavlju moćiće mnogo lakše da dodje do ostvarenja onoga što želi.
PRED NAMA JE PERIOD u kom ćemo ispoljavati osećanja na veoma romantičan način.
Nežnost i razumevanje će kao kvalitet ići ispred svega ostalog. Grubost,nekultura, netolerantnost biće sankcionisana, a potraga za srodnom dušom jača nego ikada! – Ribe uvek traže svoju drugu polovinu!
Ipak, ukoliko ste pripadnik ovog vodenog znaka – biće potrebno da malo bližnjima pokažete, da ste kadri da se oslonite na sebe i svoje sposobnosti. Malo ko želi kraj sebe osobu kojoj je neprekidno potrebno razumevanje, podrška i oslonac. Vreme je da odrastete i pokažete svoje prave vrednosti!
Šta tvoje oči govore o tebi? 
Ribe su intuitivan znak, koji više posmatra nego što govori. Biće potrebno da provežbate malo govor tela, pogleda naročito ako krećete u akciju zavodjenja! Mirna vibracija, balade, ljubav ka deci i životinjama imaće veliku ulogu.
Iako je Venera i dalje u Vodoliji, karakteristike znaka pod kojim je mesec, dače presudnu reč.
Tako da ulazimo u period romantike na neobičan način! Ženstvenost, odeća, šminka igraće veliku ulogu (nikako nešto napadno, provokativno) – ali mnogo veću vaše ophodjenje prema ljudima.
Svoju vibraciju u narednom periodu možete podizati poštovanjem simbolike znaka Ribe!
Neptunove boje su lilo siva i ljubičasta. Te ukoliko vam nedostaje mašte za neki svoj poduhvat, možete svoj poslovni sektor ojačati tim bojama.
Možete kombinovati srebrno i ljubičasto, ili zeleno i ljubičasto. Dodatak simbolizma Meseca ili Venere.
Dobar je period za masažu, meditaciju, pročišćenje čakri. Odnosno,
”čišćenjem” svog tela, da se uspostavlja balans i sa duhom.
Ametist je jako važan polu kristal za znak Ribe, i može biti od velike pomoči, jer se smatra da njegova visoka frekfencija čisti auru, te podiže svest i oslobadja od teskobe.
Ukoliko radite za računarom, možete ovaj čarobni kristal držati na stolu. Veruje se da pročišćava energiju u prostoru i štiti donekle od zračenja.
Pošto je u simbolici Neptuna, sklanjajte ga od sunca, da vam ne bi izbledeo. Pročišćavajte ga pod mlazom vode, i punite kraj drugih kristala.
Ukoliko ga nosite kao nakit, on vam pomaže za bolju koncentraciju i da svoje snove sprovedete u dela!
U narednom periodu ono što može biti prepreka u ostvarivanju ciljeva – je neadekvatna komunikacija. Stidljivost može delovati kao povlačenje, skrivanje ili čak laganje. Tako da, pravu cenu će imati otvorenost ka ljudima; kao i šta se za dalju budućnost želi?
Vežbajte što sažetije i konkretnije da komunicirate. Da ne budete dvosmisleni i da tako od vas odustaju. Jer videćete i sami, da svako ko bude se ”utišavao”,biće potisnut. Venera u Vodoliji do god traje, fokus neće ostati na samo jednoj osobi.
I, naravno – podižite svoju vibraciju, negujte svoje biće kako fizičko tako i duhovno! Briga o sebi je prvi korak ka svetlijoj budučnosti!
Srećno!
Spread the love