neaspektovane planete

kad me obično niko neće. – reče devojka i prežive. Njena Venera u Natalnoj karti nema aspekata. Umesto da bude najlepša i najčistija u datoj simbolici bez ikakve kataklizme, ona šta?……..

Aspekt je interakcija nečega. I akcija. Neko kretanje, dešavanje, neka razmena, uticaj. Kad planeta nema aspekte, samo je zamislite kako tamo negde u kosmosu sama stoji! Nit nešto u nju huče, nit je vuče!

Nije lako objasniti zašto je osoba krenula u tom ”smeru”! Jasno je da smo dobili nacrt našeg života rodjenjem, ali poBogu – pa danas ga možemo izračunati i rastumačiti koliko god nam naš ljudski um dozvoljava! I pomoći sebi. Uvek dobijemo sasvim dovoljno informacija.

Ovako je samo konstatacija činjeničnog stanja. Njoj se u ljubavi ništa obećavajuće ne dešava. Nikoga ona ne zadržava kraj sebe.

Nekad osoba prihvati nešto kao ”takvo”, dok nekad sama odbaci sve solucije i mogućnosti. Ili ima neki poriv koji je za detaljniju psiho analizu.

U konkretnom slučaju, zašto je uvek sama a lepa devojka – ko je kriv? Kosmos? Ona zna svoju Natalnu postavku, pa što nešto ne uradi povodom toga??? Ne može, jer je to Ona. Tako kaže. To je ona i ne želi da se menja!

A kako ćeš onda išta u svom životu promeniti???? Da bi dobio reakciju, preduzmi neku akciju! 

Ona je preduzima, ali tako što sebe seje po pogrešnim poljima, astrološki rečeno. Odn. zaljubljuje se u zauzete muškarce. I njena Venera je uvek sama i ostaće tako. Jer tražiš nečije sunce, umesto da pogledaš u svog Marsa! 

Marsovce koje u životu dobija, njoj se ne dopadaju. I ona ne reaguje.

Nije ni probala da joj se dopadnu. Navodno, ni ne sreće slobodne. Rekoh, kako ih ja to srećem i to u svakom obliku: razvedene, udovce, neženjene……………….zauzetog nigde?!……….To baš nije do mog horoskopa, to je do onoga u Šta gledamo! 

Ti tražiš ono što ti nije dostupno. Uporno želiš sebe u nečemu da dokažeš, a nisi dorasla takvoj akciji.

Nije tu stvar nikakvog mog ličnog suda, samo da budemo načisto Šta je to šta se dobije rodjenjem i šta je to šta možemo da uradimo!

Nije mala stvar mešati se u išta tudje a naročito u ljubavni tok. Odatle ide LOŠA KARMA :

NE POŽELI NIKAD NIŠTA TUDJE!

Možda si maher da ukradeš bundu iz nekog velikog trgovinskog centra; To možda vlasnik ni ne primeti. Hiljade stvari se ošteti, polomi, nepovratno ode – ali to su stvari…. One imaju tek značaj kada udju u nečiji energetski tok.

Recimo, kupimo prekrivače za krevete – naši istinski postanu tek onda kada ih ”vidimo” da su se uklopili u celinu našeg prostora. Ako to ne osetimo u narednih 10 tak dana, odbacićemo ih.

Tako se sa ljudima ne može. Čim imamo sa nekim interakciju, ulazimo toj osobi u energetski tok. Mešamo se jedno drugom u život!

Najgabaritnija katastrofa je recimo kada neko želi nekoga magijski da veže i ima novaca da plati to – i plaća, plaća i uveže. U medjuvremenu dogodi se nova ljubav toj osobi a ne može da dodje do nje! Iako je ta osoba istinski prava!

– ,,Znaš, meni se ona mnogo svidja! Srce mi tuče k’o ludo za njom!”…… a šta ćemo sa onom jadnom devojkom što si je uvezao za sebe?? Nećeš stići do ove nove, za vjek vjekova ćeš je samo posmatrati i nikada se nećete spojiti. Je l si plakao za ovom prethodnom? I odradili ti da budete zauvek vezani, niko sem tebe nije tu kriv. Kazna ti je da znaš da ti je ljubav prava preko puta a da je nikada nećeš moći da dotakneš! 

U to niko ne poveruje dok ne prodju godine a pustoš na planu ljubavi. Imaš sve a ništa nemaš. Jer sve bez ljubavi je ništa! 

I motor kad kupiš, ako ga ne voliš i ne ulažeš u njega, raspašće se. A kamo li ne veza.

Istraživanja pokazuju da bebe koje su bez kontakta sa drugim osobama, bez nežnosti i pažnje, brzo umiru. Umire biće bez kontakta sa drugim bićima. Energija mora da kruži, jer kad stane desi se potres – tla, tela, situacije. 

Ali energija koja se na pogrešnu stranu ulaže, pa gde će otići – drugoj strani! Pogrešnoj! Nema tu povratka, nit radosti.

Jedno su aspekti koji ograničavaju kretanje neke planete. Kao što Saturn koči i blokira, pa neki odnos ne može dalje da se razvija. A drugo je kada IMAMO IZBOR! Možemo napred, možemo nazad, možemo da se vrtimo u krug – ali pogledom tad tražimo NAŠ KANAL na koji ćemo da se povežemo i ostvarimo bliskost. 

Nije do nikoga drugog da vam govori šta vi da radite, ali budite sigurni da se sve u životu vraća……

Ne poželi ni ljubimca tudjeg, ako već ima svog vlasnika. Ima toliko napuštenih koje možeš prigrliti i koji će ti otvoriti sasvim novi svet, koji će biti VAŠ! 

Neki čovek sebi dozvoli da tumara po mraku. Pročitajte još jednom – DOZVOLI! ….Nekad je Saturn pravi blagoslov. Ukoči te da ne kreneš i sletiš u sopstvenu pogibiju!

Ehh, moje Venere……kada vam se ništa na ljubavnoj strani ne dešava, pa DESITE se vi nekome! 

Mnogo često se zaboravlja da je u svakom čoveku iskra božanska….i da svako ima svoj mač i štit. I Amorovu strelu sa kojom će nekoga pogoditi….i začarati na najlepši mogući način! 

Da! – Ima mnogo ljubavi na ovom svetu!..…………….. Treba samo pogledati u tom smeru. Povesti seBe ka tom mirisu. Zagrliti taj sjaj sunca koji će zasjati potom u oku……………..

Nikad neću zaboraviti devojku koja je svakog jutra lepila žvaku na retrovizor auta svom izabraniku. Uporna da skrene pažnju da mu se NEKO dešava! I DESILI su se jedno drugome kad ju je uhvatio da to radi…………… ljubavna komedija, ali divna, najdivnija sa happy end-om!

Imajte poverenja u svoje marsovce ( Mars u astrologiji predstavlja muškarca) – ali morate malo i pokrenuti svoju Veneru…..

Divno je imati SVOJE. 

Nema dalje.

Grli vas vaša AstroMela!

image kako da odbiješ agresiju

Spread the love