ljubav
Znam da sve znaš…

ali se prečesto zaboravimo, (pa kao potsetnik za parove 40+…)

…I kad izmoliš Boga da ti se otvori put, sasvim siguran da ti je ona sudjena…da je ta ljubav prava. Drugačije postupaj, jer uvek seti se, da je ona žena, žena koja više ”neće moći” da radja. Žene koje žele brak iz ljubavi, žele ”plod” tog braka. To je prirodno,izjeda to ženu iznutra. Kad te zamoli da uradiš bilo šta po kući, uradi. Uradi to iz ljubavi i zbog Ljubavi. Možda će to tražiti još dva puta najviše, i neće više. To nije stvar postavljanja njene dominacije, već tvoje pokazivanje poštovanja i razumevanja za sve ono što ona čini za vas. Jer njoj će uvek delovati da čini Mnogo, po njenoj energiji, to i jeste mnogo. Najviše što ona može. Ispoštuj njene želje, neće je to uobraziti.

Kad budeš stigao tamo, pokloni joj ružu, koju si pažljivo upakovao, posečenog trnja. To je psihološki pokazatelj da ćeš pred njenim nogama uvek sklanjati prepreke. Nek ona negoduje,”Jer ona može sve sama!”-….. ali staviće ga u vaznu.Saćuvaće laticu,ako te voli.

 

 

Uvek imaj čokoladice kod sebe, uvek ih kupuj, da ne vidi. Daj joj, kad nervozna krene na posao, ubaci joj u tašnu. Dok je bude grickala, misliće na poljupce sa tobom,povratiće svoju snagu. Znaće da može na tebe da se osloni i da brineš zaista o njoj a ne samo da pričaš….Prelomi pa joj pošalji ”Dobro jutro…”…….ili cvetić….Uvek će se nasmejati..a samo nasmejana žena je zaljubljena žena…a žena ima uvek potrebu da bude zaljubljena. Ako nije u tebe, potražiće drugog. Uvek se traži neko ko će osmeh mamiti…Samo isfrustrirana i uplašena žena vrišti i svadja se. Nije to stvar sexualnosti, nit ”posle svadje, sex je bolji” jer nikad nije, ….kod žena nije. To je signal straha i nepoverenja. Biće u grču, ponašaće se promuiskuitetno i kada to sama po sebi nije.

 

Ako joj je novčanik prazan, uvek stavi novčanicu…koliku god. Pomisliće na tebe. Tvoje je da činiš stvari zbog kojih će Ona uvek pomisliti na tebe. Koliko god para da imamo, kula se gradi ciglu po ciglu, zar ne? I, uvek ta gradnja kreće ispočetka; kao što se i kuća mora renovirati, da bi se energija poboljšavala i donosila prosperitet…

 

Kad udješ u njen stan, ušao si u njen svet,

na njenu teritoriju. Žena se tad kobajagi oseća osnaženo, dominantno, nesvesno kreće da ”ponižava” muškarca – jer se ona oseća manje ženom – boji se da nešto nije dobro uradila,da nije dovoljno čisto, da ti neće biti dovoljno dobro,uvek je pohvali i reci kako se njen miris parfema svuda lepo oseća i da se ti lepo tu osećaš-jer je to sve Ona uredila,,ko’d nam je to psihološki.

Zato je oduvek žena išla kod muškarca…jer žena ima samo donekle snage da ”vodi” i da bude Domino, potom kreće da viče, da se svadja, gubi se dok se ne izgubi…a onda kreće raspad. Matrijarhat je dokazano loš sistem. Žena kad krene da secka šniclu u tanjiru muškarcu, on ga je ugasio. Odn.nešto mnogo pogrešno radi, kad ga ona doživljava kao svoje dete. Naćiće ljubavnika, jer će imati potrebu za muškom energijom. Ako joj taj muškarac više ugodi od njenog, odlazi sa njim.

 

Nisu sve žene iste,

nisu, ali svaku razoruža masaža stopala.Tu je najintimnija, najosetljivja.Tu se žena kida i ne da.Vešto izbegava kad nije spremna da se otvori. To je ženska najosetljivija tačka, kao što su kod muških šake. Tad muškarac kleči pred njom, kao da je prosi, i ona se oseća kraljicom,,nema čega više da se boji,. ”Pobedila je”. ”Snažna je” ( a svaka žena ima potrebu da se oseća jakom,,jer ako je tu muškarac slomi, otićiće od njega,jer rodiće u njoj strah)…potom se razneži i otvori…jer kome da’ svoja stopala, otvara mu se. Tad vodi ljubavi, a voditi ljubav znači sjedinjenje sa njenom dušom. Doživi se transcedentnost, preobražaj. Sam čin sexa ženi nije toliko značajan koliko da se oseća slobodno kraj tog muškarca. Muškarac pre žene nikad, NIKad, ne ide da se tušira – jer je to psihološki znak da je ”završio sa njom”…a ona bi da se još mazi, ne želi da ode joj.

Žena koja okrene muškom ledja, je žena koja pati. Koja nije adekvatno tretirana. Čim okrene ledja, plače. Od muškarca se tad očekuje da NE pita ,,Šta ti je?” već da je ljubi po ledjima. Ona će se izmicati, ali istog momenta kad mu pruži usne, oprostila je.

Kada nešto mnogo pogrešiš i bi da ”peglaš,, ne čini to, već imaj fokus na nju i njene potrebe. Tako okreći stvari. Neće se ni setiti da te iskontroliše, zaboraviće šta je htela, jer će biti zadovoljna kako se ophodniš prem njoj. Muškarci kad god ”pogreše” kupuju poklone, zar ne? Ali ”Fokus” im ne ostane na Njoj, pa žene provale. Samo muški koji slušaju ženu i njene ”probleme” su oni koji će biti voljeni. I naravno kada reaguju da ”trebaju”uraditi/reagovati nešto umesto nje. Žene se nikad ne odriču onih muškaraca koji ih slušaju i koji im zamene šteker koji visi, a da ih ni ne pitaju dal treba? . I koji ih dodiruju, kada se ”nameštaju”,jer tad Ona buja, želi, žudi – Ne odbijaj je! …..

I ljubi..uvek ljubi je!

Poljubac je simbol sjedinjenja tvoje duše sa njenom..jer i tad dišete kao Jedno, zar ne?
I nikad se ne boj da ćeš je razmaziti a sebe oslabiti ko muškarca…žene poštuju to, i kada se prave da su Velike. Velike su kada osećaju da su voljene…da su pažene…da je Izabran muškarac kadar da se potuče zbog njih, zameni šteker, isto koliko i da klekne pred njenim nogama….tada su uloge prave…i tada dvoje nastupaju kao Jedno biće…i tada ona biće sigurna da je zaista Voliš…Voliš nju, zbog nje same...Nje koja vapi za tobom i kada slušalicu ti spušta…

Veruj mi, nije do nje, već do tebe….i tvog ”Dobro jutro, ljubavi”……

Spread the love